Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Κρήτη: Η ΕΛ.ΑΣ «έπεσε» πάνω σε... 710.000 ευρώ!

Κρήτη: Η ΕΛ.ΑΣ «έπεσε» πάνω σε... 710.000 ευρώ!
Έψαχναν για όπλα στο Ηράκλειο... βρήκαν 710.000 ευρώ
Λαβράκι έπιασαν οι αστυνομικές Αρχές στην Κρήτη!
Η επιχείρηση της αστυνομίας στο Ηράκλειο της Κρήτης έπειτα από πληροφορίες για κατοχή από 55χρονο παράνομου οπλισμού, αποκάλυψε κρυψώνα σε μια μικρή αποθήκη δίπλα στο σπίτι του, με 710.000 ευρώ.
Για τον συγκεκριμένο ελεύθερο επαγγελματία, οι αστυνομικοί του ΤΑΕ Ηρακλείου είχαν πληροφορίες για κατοχή παράνομου οπλισμού και μετά από την έρευνα στο σπίτι του αλλά και στο αποθηκάκι, βρήκαν μεταξύ άλλων τέσσερα πιστόλια.
Η αστυνομία διερευνά τώρα την προέλευση των χρημάτων και το νόμιμο της κατοχής ενώ έχει ζητηθεί η συνδρομή και οικονομικών αρχών για να διαπιστωθούν κινήσεις των χρημάτων τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό.
Σύμφωνα με πληροφορίες από την πλευρά του 55χρονου υποστηρίζεται ότι υπάρχουν τα παραστατικά που δικαιολογούν απόλυτα τη νομιμότητα των χρημάτων που βρέθηκαν ενώ επισημαίνεται ότι υπάρχει και παραστατικό ανάληψης τεράστιου χρηματικού ποσού την περίοδο της κρίσης.
Πάντως, με εντολή εισαγγελέα διατάχθηκε η περαιτέρω προανάκριση για την υπόθεση από την Ασφάλεια Ηρακλείου που σχημάτισε και τη δικογραφία, προκειμένου να διαπιστωθεί το νόμιμο της κατοχής των χρημάτων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης