Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Πιστοποίηση Covid Shield για τα Coffee Island

tags :
Πιστοποίηση Covid Shield για τα Coffee Island
Η Coffee Island, η μεγαλύτερη αλυσίδα καφεστίασης στην Ελλάδα, επισφραγίζει τη δέσμευσή της για διασφάλιση της προστασίας της δημόσιας υγείας, προς όφελος του προσωπικού και των επισκεπτών στα καταστήματα του δικτύου της, και πιστοποιείται από τον ανεξάρτητο διαπιστευμένο φορέα TÜV Austria, με το πρωτοποριακό σχήμα Covid Shield.
Αξίζει να σημειωθεί ότι, η Coffee Island αποτελεί την πρώτη αλυσίδα καφεστίασης στη χώρα μας, που λαμβάνει την πιστοποίηση αυτή. Από την αρχή της πανδημίας, ακολούθησε πιστά ένα υποδειγματικό σύστημα εφαρμογής των κατάλληλων μέτρων και διαδικασιών με στόχο τη μείωση του κινδύνου εξάπλωσης του Covid-19 και την προστασία των πελατών και των εργαζομένων σε όλο το δίκτυό της.
Το καινοτόμο Ιδιωτικό Σχήμα Πιστοποίησης Covid Shield, βάσει του οποίου η εταιρεία πιστοποιήθηκε προ ολίγων ημερών σε επίπεδο Principal, αποτελεί το πρώτο παγκοσμίως ολοκληρωμένο σχήμα πιστοποίησης, αναφορικά με τη λήψη μέτρων ενάντια στον κορωνοϊό.
«Από το ξέσπασμα της πανδημίας, θέσαμε σε απόλυτη προτεραιότητα την υγεία και την ασφάλεια όλων των εργαζομένων και των πελατών μας, τηρώντας ευλαβικά τις οδηγίες των αρμόδιων φορέων. Στο πλαίσιο αυτό, αναβαθμίσαμε και αναπροσαρμόσαμε όλες τις διαδικασίες μας.
Η πιστοποίηση αυτή αναδεικνύει τη δέσμευσή μας να μεριμνούμε για ένα ασφαλές «σήμερα και αύριο» όσων μας επιλέγουν καθημερινά. Σας ευχαριστούμε από καρδιάς για την εμπιστοσύνη σας.», δήλωσε ο Κωνσταντίνος Κωσταντινόπουλος, CEO της Coffee Island.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης