Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως κάνουν ταξιδιωτικές κρατήσεις οι Millennials

tags :
Πως κάνουν ταξιδιωτικές κρατήσεις οι Millennials
Oι κυριότεροι λόγοι για την επιλογή των ταξιδιωτικών πρακτόρων από την κράτηση μέσω διαδικτύου
Οι μισοί από τους millennials ταξιδιώτες πρόκειται να κάνουν ταξιδιωτικές κρατήσεις στο μέλλον μέσω πρακτορείου. Αυτό προέκυψε από πρόσφατη μελέτη της εταιρείας Advantage.
Η μελέτη των 1.089 Βρετανών μεταξύ 28 Σεπτεμβρίου και 12 Οκτωβρίου 2020 αναφέρει ότι συνολικά πάνω από το ένα τρίτο των ερωτηθέντων (38%) δήλωσε ότι συνήθως δεν κάνουν κράτηση για ταξίδια μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.
Εξ αυτών όμως το 36% δήλωσε ότι θα χρησιμοποιήσει έναν ταξιδιωτικό πράκτορα στο μέλλον.
Η ηλικιακή ομάδα 25 έως 34 ετών ήταν λιγότερο πιθανό να κάνει κράτηση με ταξιδιωτικό πράκτορα (62%). Ωστόσο η μελέτη αποκάλυψε ότι το 44% θα το έκανε στο μέλλον.

Κύριοι λόγοι που επιλέγουν ταξιδιωτικό πράκτορα

Οι ταξιδιωτικές συμβουλές, η εμπειρία και η διαβεβαίωση ότι κάποιος θα βοηθήσει εάν τα ταξιδιωτικά σχέδια πρέπει να αλλάξουν. Αυτοί είναι οι κυριότεροι λόγοι για την επιλογή των ταξιδιωτικών πρακτόρων από την κράτηση μέσω διαδικτύου.
*    Τα άτομα άνω των 65 ετών παρέμειναν η μεγαλύτερη ομάδα που προτιμούσε τη χρήση ενός πράκτορα (77%).
*    Ακολούθησε η ομάδα ηλικίας 18-24 ετών (76%).

Μελλοντικά ταξιδιωτικά σχέδια

Τα τρία τέταρτα των ερωτηθέντων δήλωσαν ότι θα ταξιδέψουν είτε στο εσωτερικό είτε στο εξωτερικό εντός των επόμενων 3-6 μηνών, εάν οι περιορισμοί τους το επιτρέψουν.
Ο πιο δημοφιλής τύπος ταξιδιωτικής εμπειρίας ήταν ένα ταξίδι στο Ηνωμένο Βασίλειο. Ακολούθησε ένα μικρό ταξίδι στην Ευρώπη και μετά οι χειμερινές διακοπές στον ήλιο.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης