Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Καταστήματα σε Ντουμπάι και Τελ Αβίβ ανοίγει η ελληνική εταιρία Hans & Gretel - Τι προβλέπει το πενταετές πλάνο

tags :
Καταστήματα σε Ντουμπάι και Τελ Αβίβ ανοίγει η ελληνική εταιρία Hans & Gretel - Τι προβλέπει το πενταετές πλάνο
Το επενδυτικό πλάνο της Hans & Gretel για την επόμενη πενταετία προβλέπει τη συνολική λειτουργία 100 καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Η εταιρεία Hans & Gretel σημείωσε αλματώδη ανάπτυξη και σε λιγότερο από ένα χρόνο δημιούργησε 10 νέα καταστήματα στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.
Μέσα στη χρονιά 2020, προγραμματίζεται να ξεκινήσουν τη λειτουργία τους τα επόμενα δύο καταστήματα, στο Tel Aviv και στο Dubai.
Για την επόμενη χρονιά ξ εταιρία σχεδιάζει να λειτουργήσει 1 κατάστημα στη Ρόδο, 3 καταστήματα στη Σαουδική Αραβία & 1 κατάστημα στην Αίγυπτο (Κάιρο).
Οπως αναφέρει η εταιρεία, παρά το γεγονός ότι το τελευταίο εννεάμηνο έχει φέρει αντιμέτωπους με μια πτώση της επισκεψιμότητας και του τζίρου στα καταστήματά της, ωστόσο η διοικητική ομάδα της εταιρείας Hans & Gretel ακολουθεί μια στρατηγική σε επίπεδο μάρκετινγκ, ώστε να ενισχυθεί η επισκεψιμότητα, με στόχο να ξεπεραστεί η πρόκληση της φετινής (2020) χρονιάς.
Προτεραιότητά μας είναι η ασφάλεια και η υγιεινή των πελατών και του προσωπικού μας, οπότε ακολουθούμε όλους τους κανόνες υγιεινής στους χώρους μας.
Αδιαμφισβήτητα η ανάπτυξη του δικτύου franchise συμβάλλει στην ενίσχυση του brand καθώς και στην ενδυνάμωση της εταιρείας μας, οπότε συνεχίζουμε τις επαφές σε εγχώριο αλλά και σε διεθνές επίπεδο, διερευνώντας τις ευκαιρίες για τη δημιουργία νέων καταστημάτων.
Το επενδυτικό πλάνο της εταιρίας για την επόμενη πενταετία προβλέπει τη συνολική λειτουργία 100 καταστημάτων σε Ελλάδα και εξωτερικό».
Δίκτυο καταστημάτων: Αθήνα κέντρο (Μοναστηράκι), Μαρούσι (Golden Hall), Σπάτα (Smart Park), Πειραιάς, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Κρήτη (Ηράκλειο, Ρέθυμνο), Λάρισα, Κύπρο (Λευκωσία, Λάρνακα, Λεμεσό, Πρωταρά) Γερμανία (Ντίσελντορφ) & Ηνωμένο Βασίλειο (Λονδίνο).

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης