Διεθνή

Erdogan εναντίον Macron: Χρειάζεται ψυχοθεραπεία, τι πρόβλημα έχει με τους Μουσουλμάνους

Erdogan εναντίον Macron: Χρειάζεται ψυχοθεραπεία, τι πρόβλημα έχει με τους Μουσουλμάνους
Η Ευρώπη με το μέτωπο που έχει ανοίξει με τους Μουσουλμάνους προετοιμάζει το δικό της τέλος
Θέση έλαβε ο Τούρκος Πρόεδρος Tayyip Erdogan κατά της απόφασης του Γάλλου προέδρου Em. Macron να επιτρέψει τον φωτισμό δημόσιων κτιρίων με σκίτσα κατά Μωάμεθ.
Σύμφωνα με το Τουρκικό πρακτορείο Anadolu, ο Erdogan κατά τη διάρκεια ομιλίας του στο Καϊζερί σε εκδήλωση του ΑΚΡ κατηγόρησε τη Γαλλία ότι βρίσκεται πίσω από τις καταστροφές που υφίσταται το Αζερμπαϊτζάν, προσθέτοντας ότι η Τουρκία θα συνεχίσει να ενισχύει το Αζερμπαϊτζάν μέχρι να απελευθερωθούν όλα τα εδάφη του που τελούν υπό κατοχή.
Αναφερόμενος στον ίδιο τον Γάλλο πρόεδρο ο Erdogan ανέφερε "τι μπορούμε να πούμε για τον επικεφαλής ενός κράτους που συμπεριφέρεται με αυτόν τον τρόπο σε εκατομμύρια πολιτών του που έχουν διαφορετική θρησκεία” διερωτώμενος "ποιο είναι το πρόβλημα του Macron με το Ισλάμ και τους Μουσουλμάνους”, ενώ πρόσθεσε ότι ο Γάλλος πρόεδρος χρειάζεται ψυχοθεραπεία.
Επίσης με αφορμή την έφοδο της γερμανικής αστυνομίας σε τζαμί στο Βερολίνο, ο Τούρκος πρόεδρος δήλωσε ότι "με τέτοιες επιθέσεις κατά των δικαιωμάτων των Μουσουλμάνων πολιτών ο ευρωπαϊκός φασισμός έχει εισέλθει σε μια νέα φάση”.
Σύμφωνα με τον Τούρκο πρόεδρο η Ευρώπη με το μέτωπο που έχει ανοίξει με τους Μουσουλμάνους προετοιμάζει το δικό της τέλος. Μάλιστα "προειδοποίησε” ότι αν δεν αλλάξει σύντομα αυτή η κατάσταση, η Ευρώπη θα καταρρεύσει εκ των έσω.
Ο Τούρκος πρόεδρος δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στις έρευνες για φυσικό αέριο, τονίζοντας ότι "το κοίτασμα των 405 δισεκατομμυρίων κυβικών μέτρων που ανακαλύψαμε στη Μαύρη Θάλασσα, αναπτερώνει τις ελπίδες για τις γεωτρήσεις μας στην Μεσόγειο”.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης