Τελευταία Νέα
Διεθνή

Προειδοποίηση ΗΠΑ για Τουρκία: Προσοχή... πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη

tags :
Προειδοποίηση ΗΠΑ για Τουρκία: Προσοχή... πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις στην Κωνσταντινούπολη
Συνιστάται στους πολίτες των ΗΠΑ να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές όπου μπορούν να συγκεντρωθούν Αμερικανοί ή αλλοδαποί
Η αμερικανική αποστολή στην Τουρκία έχει λάβει αξιόπιστες αναφορές για πιθανές τρομοκρατικές επιθέσεις και απαγωγές εναντίον πολιτών των ΗΠΑ και αλλοδαπών υπηκόων στην Κωνσταντινούπολη, συμπεριλαμβανομένων εναντίον του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ, καθώς και ενδεχομένως άλλων τοποθεσιών στην Τουρκία.
Συνιστάται στους πολίτες των ΗΠΑ να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή σε περιοχές όπου μπορούν να συγκεντρωθούν Αμερικανοί ή αλλοδαποί, συμπεριλαμβανομένων μεγάλων κτιρίων γραφείων ή εμπορικών κέντρων.
Με αυτή την προειδοποίηση η πρεσβεία των ΗΠΑ στην Τουρκία ανακοίνωσε την αναστολή προγραμματισμένων ραντεβού στις εγκαταστάσεις της, ώστε να προφυλαχθούν από τυχόν επιθέσεις.
Έτσι, "όλες οι αμερικανικές υπηρεσίες πολιτών των Η.Π.Α. στις εγκαταστάσεις της Τουρκίας (συμπεριλαμβανομένων των πρεσβειών των ΗΠΑ - της Άγκυρας, του Γενικού Προξενείου των ΗΠΑ - της Κωνσταντινούπολης, του Προξενείου των ΗΠΑ - στα Άδανα και της Προξενικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ - στη Σμύρνη) θα τεθούν προσωρινά σε αναστολή.
Image

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης