Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Είμαι διάσημος, αλλά όχι πιο διάσημος από τον Ιησού

Trump: Είμαι διάσημος, αλλά όχι πιο διάσημος από τον Ιησού
Ρεσιτάλ έδωσε για μια ακόμη φορά στην ομιλία του στη Βόρεια Καρολίνα ο Αμερικανός πρόεδρος
«Είσαι ο πιο διάσημος άνθρωπος στον κόσμο μακράν», φέρεται να είπε κάποιος στον Αμερικανό πρόεδρο Donald Trump, για να εισπράξει την... ταπεινή απάντηση από τον πλανητάρχη, «Είμαι διάσημος αλλά δεν πλησιάζω καν τον Ιησού».
Σε προεκλογική του ομιλία στο Γκρινβιλ της Βόρειας Καρολίνας ο πρόεδρος Trump μεταξύ των πυρών κατά του αντιπάλου του Joe Biden μετέφερε μια συνομιλία που είχε με έναν υποστηρικτή του ο οποίος χαρακτήρισε τον πρόεδρο Trump ως τον πιο διάσημο άνθρωπο στον κόσμο αυτή τη στιγμή.
Η συνομιλία εξελίχθηκε ως εξής, όπως τη μεταφέρει ρεπορτάζ του CNSQ
«Κάποιος μου είπε τις προάλλες, είσαι μακράν το πιο διάσημο άτομο στον κόσμο και είπα, Όχι, δεν είμαι.
Ναι, είσαι», επέμεινε και είπα, Όχι».
Τότε με ρώτησε, «ποιος είναι πιο διάσημος; και είπα ο Ιησούς Χριστός!»
«Δεν έχω καμία πιθανότητα, δεν έχω καμιά αμφιβολία, ο Ιησούς Χριστός. Δεν θα παίξω με τις πιθανότητες, και επιτρέψτε μου να πω, δεν πλησιάζω καν», ολοκλήρωσε τη μεταφορά του διαλόγου με τον υποστηρικτή του ο Αμερικανός πρόεδρος.
Δεν παρέλειψε βέβαια κατά την ομιλία του να επιτεθεί κατά του αντιπάλου του Joe Biden, των ΜΜΕ στην περιοδεία του στην πολιτεία, όπου μεταξύ άλλων είπε: «Σε 47 μήνες έχω κάνει τόσα, όσα δεν έκανε ο Biden σε 47 χρόνια. [... στον αγώνα μου δεν έχω απέναντι μου μόνο τον Joe Biden, αλλά τα διεφθαρμένα ΜΜΕ, του γίγαντες της τεχνολογίας, και την αναλγησία της Ουάσιγκτον και είναι ώρα να στείλουμε ένα μήνυμα, νικώντας τον Biden στις 3 Νοέμβρη.»
 
Image
Image
Image
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης