Τελευταία Νέα
Το Παρασκήνιο της Αγοράς

Απώλειες άνω του 3% και νέα χαμηλά από τη Motor Oil – Μία ανοδική συνεδρίαση στις τελευταίες 12

tags :
Απώλειες άνω του 3% και νέα χαμηλά από τη Motor Oil – Μία ανοδική συνεδρίαση στις τελευταίες 12
Όπως έγραφε χθες μόλις η στήλη 4 μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης είναι κοντά στα χαμηλά που είχαν γράψει το Μάρτιο. Μεταξύ αυτών ήταν και η Motor Oil, η οποία τα έσπασε πρώτη
Ισχυρές απώλειες άνω του 3% καταγράφει η μετοχή της Motor Oil με τις πωλήσεις να διευρύνονται καθώς η μετοχή έχασε τα 8,60 ευρώ που ήταν το χαμηλό που είχε γράψει στην κρίση του Μαρτίου.
Η μετοχή μετά από όγκο 130 χιλ. τεμαχίων σε μόλις 20 λεπτά συνεδρίασης και συναλλαγές 1,1 εκατ. ευρώ από 2,8 εκατ. ευρώ που έχει συνολικά το ΧΑ, βρέθηκε μέχρι και στα 8,38 ευρώ που είναι χαμηλό άνω των 4,5 ετών.
Εδώ και καιρό η μετοχή έχει μεγάλους πωλητές χωρίς να εμφανίζονται insiders για να τη στηρίξουν, πλην κάποιων μικρών αγορών στις τελευταίες συνεδριάσεις και των αγορών ιδίων μετοχών που κάνει η ίδια η εταιρεία.
Οι ανησυχίες για νέα περιοριστικά μέτρα, η πορεία των περιθωρίων διύλισης, οι μεγάλες ζημιές που έβγαλε στο εξάμηνο και η διεύρυνση αυτών στο εννεάμηνου που περιμένουν οι αναλυτές, είναι από τους βασικούς λόγους που πιέζουν τη μετοχή.
Άλλωστε το τελευταίο διάστημα οι τοποθετήσεις των επενδυτών του ΧΑ είναι επιλεκτικές και κυρίως σε μετοχές που επηρεάζονται λιγότερο από την πανδημία.
Έτσι παρατηρούνται μεγάλες ρευστοποιήσεις σε εταιρείες όπως η Motor Oil, ή η Jumbo και τα ΕΛΠΕ.
Όπως έγραφε χθες μόλις η στήλη 4 μετοχές της υψηλής κεφαλαιοποίησης είναι κοντά στα χαμηλά που είχαν γράψει το Μάρτιο.
Μεταξύ αυτών ήταν και η Motor Oil, η οποία τα έσπασε πρώτη.
Σημειώνεται πως στις τελευταίες 12 συνεδριάσεις ο τίτλος καταγράφει μόλις ένα ανοδικό κλείσιμο.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης