Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δημοσκόπηση USA Today - Suffolk University: Κατά 6 μονάδες προηγείται ο Biden έναντι Trump στην Πενσυλβάνια

Δημοσκόπηση USA Today - Suffolk University: Κατά 6 μονάδες προηγείται ο Biden έναντι Trump στην Πενσυλβάνια
Η δημοσκόπηση των ΗΠΑ TODAY / Suffolk University διεξήχθη στις 15-19 Οκτωβρίου 2020
Προβάδισμα Biden έναντι Trump με περισσότερες από 6 ποσοστιαίες μονάδες μεταξύ των πιθανών ψηφοφόρων στην Πενσυλβάνια, «δείχνει» μια νέα έρευνα που θα μπορούσε να καθορίσει το αποτέλεσμα του αγώνα διεκδίκησης του Λευκού Οίκου στις 3 Νοεμβρίου 2020.
Συγκεκριμένα, η δημοσκόπηση των ΗΠΑ Today / Suffolk University που δημοσιεύθηκε την Τετάρτη 21.10.2020, αναφέρει ότι το 48,6% των Πενσυλβανίων πιθανώς προτιμούν τον Δημοκρατικό υποψήφιο, ενώ το 42,4% ευνοεί τον Ρεπουμπλικανικό νυν πρόεδρο των ΗΠΑ, σύμφωνα με την Politico.
Το πλεονέκτημα του Biden υποδηλώνει βελτίωση της μέσης απόδοσής του υποψήφιου, σε σύγκριση με άλλες πρόσφατες δημοσκοπήσεις στην Πενσυλβάνια.
Σύμφωνα με τον μέσο όρο των ερευνών της RealClearPolitics που πραγματοποιήθηκαν στην πολιτεία από τις 4-19 Οκτωβρίου 2020, βρίσκεται κατά 3,5 ποσοστιαίες μονάδες μπροστά από τον Τrump.
Ο Trump κέρδισε την μάχη στην Πενσυλβάνια με λιγότερο από 1 ποσοστιαία μονάδα το 2016.
Η ικανότητά του να στρέψει υπερ του αυτήν την πολιτεία καθώς και τα δύο πεδία μάχης του Midwestern του Μίτσιγκαν και του Ουισκόνσιν βοήθησαν στη διασφάλιση της νίκης του.
Όμως, ο Biden διατηρεί στενούς δεσμούς με την Πενσυλβάνια που αναπτύχθηκαν κατά τη διάρκεια των δεκαετιών του, από τον ρόλο του ως γερουσιαστή στο γειτονικό Ντελαγουέρ.
Ο ίδιος εργάζεται εντατικά για να φέρει πίσω την πολιτεία στο στρατόπεδο των Δημοκρατικών .
Η δημοσκόπηση των ΗΠΑ TODAY / Suffolk University διεξήχθη στις 15-19 Οκτωβρίου 2020, μελετώντας 500 πιθανούς ψηφοφόρους της Πενσυλβανίας με περιθώριο σφάλματος δειγματοληψίας άνω των 4,4 εκατοστιαίων μονάδων.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης