Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η ATOR στήνει Antikovid ανάχωμα για κορυφαία στελέχη του τουρισμού

tags :
Η ATOR στήνει Antikovid ανάχωμα για κορυφαία στελέχη του τουρισμού
Λόγω της πλήρους παύσης του εισερχόμενου τουρισμού και του κλεισίματος των συνόρων, πολλές εταιρείες αναγκάστηκαν να περιορίσουν τις δραστηριότητές τους
Ο Σύνδεσμος Τουριστικών Επιχειρήσεων (ATOR) στη Ρωσία ξεκινά μία προσπάθεια ενεργοποίησης των ικανών στελεχών του τουριστικού και ταξιδιωτικού κλάδου, που έχασαν τη δουλειά τους εν μέσω πανδημίας.

«Antikovid: Work in Tourism»

Λόγω της πλήρους παύσης του εισερχόμενου τουρισμού και του κλεισίματος των συνόρων, πολλές εταιρείες αναγκάστηκαν να περιορίσουν τις δραστηριότητές τους. Όπως επίσης και να περιορίσουν ή να επαναπροσδιορίσουν το έργο πολλών τμημάτων τους, μειώνοντας τον αριθμό των εργαζομένων.
Από τη μία, πολλοί έμπειροι επαγγελματίες του τουρισμού βρέθηκαν εκτός εργασίας. Και από την άλλη, δεδομένης της ευκαιρίας ανάπτυξης που διαβλέπουν πολλοί στην τρέχουσα περίοδο της πανδημίας. Αυξάνεται η ανάγκη εύρεσης αξιόλογων στελεχών που θα  βοηθήσουν τις επιχειρήσεις να διαφοροποιηθούν.
Η εκτελεστική διεύθυνση της ATOR έχει ήδη λάβει σχετικές αιτήσεις από εταιρείες μέλη του Συλλόγου. Κορυφαίοι διευθυντές και ειδικοί της πληροφορικής έχουν ιδιαίτερη ζήτηση.
Στο πλαίσιο της εκστρατείας “Anticovid: Work in Tourism”, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκέπτονται την επίσημη ιστοσελίδα του ATOR και να δηλώνουν το ενδιαφέρον τους. Στη συνέχεια, τα στοιχεία θα αποστέλλονται σε ταξιδιωτικούς πράκτορες – μέλη του Συλλόγου, που έχουν γραφεία και υποκαταστήματα σε όλη τη χώρα.
Σημειώνεται, ότι αντίστοιχη πρωτοβουλία, με το βλέμμα πάντα στραμμένο στην ταχεία ανάκαμψη του Τουριστικού Τομέα, έχει αναλάβει και ο Παγκόσμιος Οργανισμός Τουρισμού (UNWTO). Πρωτοβουλία διασύνδεσης επιχειρηματιών του κλάδου, με κορυφαία στελέχη της παγκόσμιας αγοράς.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης