Τελευταία Νέα
Χρηματιστήριο

ΧΑ: Ο αριθμός ρεκόρ των κρουσμάτων Covid-19 ενισχύει τις ανησυχίες των επενδυτών – Τάση από το εξωτερικό

tags :
ΧΑ: Ο αριθμός ρεκόρ των κρουσμάτων Covid-19 ενισχύει τις ανησυχίες των επενδυτών – Τάση από το εξωτερικό
Τάση από τις αγορές του εξωτερικού περιμένουν οι αναλυτές αλλά εκτιμούν πως ο αριθμός ρεκόρ των κρουσμάτων αυξάνει τις ανησυχίες των επενδυτών 

Επιφυλακτικότητα αναμένουν οι αναλυτές στη σημερινή συνεδρίαση καθώς ο αριθμός ρεκόρ των κρουσμάτων Covid-19 που ανακοινώθηκε χθες δημιουργούν έντονες ανησυχίες στους επενδυτές.
Το ΧΑ θα αναζητήσει κατεύθυνση από τις αγορές του εξωτερικού.
Τα ευρωπαϊκά παράγωγα δείχνουν ανοδικό άνοιγμα για τις μετοχές.
Σημειώνεται πως σήμερα ξεκινάει η δημόσια εγγραφή για το επταετές ομόλογο του ΟΠΑΠ με το εύρος απόδοσης να είναι 2,1-2,5%.
Στο επίκεντρο θα βρεθεί η μετοχή της Παπουτσάνης, η οποία χθες ανακοίνωσε ισχυρά αποτελέσματα εννεαμήνου και οι επιχειρηματικές προοπτικές για το σύνολο της χρήσης αλλά και της επόμενης είναι θετικές.
Επίσης αύριο μετά το κλείσιμο της αγοράς ανακοινώνει αποτελέσματα εννεαμήνου η Σαράντης.
Σύμφωνα με τη Eurobank Equities οι πωλήσεις αναμένεται να αυξηθούν 6% και στα 284 εκατ. ευρώ και τα κέρδη προ φόρων και τόκων στα 34 εκατ. ευρώ ενισχυμένα κατά 25%.

Eurobank Equities
Για σήμερα οι ευρωπαϊκές αγορές αναμένεται να ανοίξουν υψηλότερα λόγω της αισιοδοξίας για το πακέτο στήριξης στις ΗΠΑ.
Ωστόσο, περιμένουμε οι εγχώριες μετοχές να κινηθούν με επιφυλακτικότητα λόγω της αυξημένης ανησυχίας αναφορικά με την πορεία της πανδημίας.

Euroxx
Περιμένουμε η αγορά να αναζητήσει κατεύθυνση σήμερα, ενώ η χθεσινή ανακοίνωση για το νέο ρεκόρ κρουσμάτων Covid-19 θα επηρεάσει την επενδυτική ψυχολογία.

Beta
Οι επενδυτές θα διατηρήσουν τη χαμηλή συναλλακτική δραστηριότητα στη σημερινή συνεδρίαση, με το επιλεκτικό ενδιαφέρον να σταθεροποιεί την αγορά στα τρέχοντα επίπεδα.

Γ.Κ.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης