Τελευταία Νέα
Διεθνή

Bolsonaro (Βραζιλία): Βλέπει νίκη Trump και τον εαυτό του παρόντα στην 2η ορκωμοσία του πλανητάρχη

Bolsonaro (Βραζιλία): Βλέπει νίκη Trump και τον εαυτό του παρόντα στην 2η ορκωμοσία του πλανητάρχη
Η Ουάσιγκτον υποσχέθηκε χρηματοδότηση ύψους 1 δισεκ. δολαρίων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της 5G, με την ελπίδα να δει τη Βραζιλία να απαγορεύει την κινεζική Huawei
Ο πρόεδρος της Βραζιλίας Zair Bolsonaro είπε σήμερα 20/10 πως ελπίζει ότι θα παραστεί στην ορκωμοσία του Donald Trump στην περίπτωση που επανεκλεγεί, διατυπώνοντας για μία ακόμη φορά την ακλόνητη στήριξή του στον Αμερικανό ομόλογό του.
Οι δύο χώρες μόλις υπέγραψαν πρωτόκολλα εμπορικών συμφωνιών και η Ουάσιγκτον υποσχέθηκε σήμερα χρηματοδότηση ύψους 1 δισεκατομμυρίων δολαρίων στον τομέα των τηλεπικοινωνιών και της 5G, με την ελπίδα να δει τη Βραζιλία να απαγορεύει την κινεζική Huawei.
«Θεού θέλοντος, ελπίζω ότι θα μπορέσω να παραστώ στην ορκωμοσία του προέδρου των ΗΠΑ, που θα επανεκλεγεί σύντομα.
Δεν έχω ανάγκη να το κρύψω, μιλάω από την καρδιά μου», δήλωσε ο ακροδεξιός ηγέτης, κατά τη διάρκεια μιας επίσημης τελετής στην Μπραζίλια.
«Δεν πρόκειται για ανάμειξη (στις αμερικανικές εκλογές), όμως εκφράζομαι μέσα από την καρδιά μου, από σεβασμό προς τον αμερικανικό λαό και λόγω της εκτίμησης που ο Donald Trump δείχνει προς εσάς», συμπλήρωσε.
Η τελετή διεξήχθη παρουσία του Robert O'Bryan, συμβούλου εθνικής ασφαλείας του προέδρου Trump, ο οποίος είπε ότι οι δύο χώρες είναι «πιο ενωμένες από ποτέ».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης