Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλογές ΗΠΑ: Είναι άρρωστος ο Biden; - Ανησυχίες από την 2η ημέρα αποχής του από δημόσιες εμφανίσεις

Εκλογές ΗΠΑ: Είναι άρρωστος ο Biden; - Ανησυχίες από την 2η ημέρα αποχής του από δημόσιες εμφανίσεις
Η φυσική και πνευματική κατάσταση του 77χρονου Δημοκρατικού τίθενται συνεχώς υπό αμφισβήτηση από τους αντιπάλους του
Ο υποψήφιος των Δημοκρατικών στον Λευκό Οίκο J. Biden δεν είχε σήμερα 20.10.2020, για δεύτερη συναπτή ημέρα, καμία δημόσια εκδήλωση στην ατζέντα του, σε πλήρη αντίθεση με τον αντίπαλό του, τον Αμερικανό πρόεδρο Trump, που συνεχίζει τις προεκλογικές συγκεντρώσεις δύο εβδομάδες πριν από τις αμερικανικές προεδρικές εκλογές (3/11/2020).
Σήμερα 20.10/2020, στις 09.30 το πρωί τοπική ώρα (16.30 ώρα Ελλάδας), το επιτελείο της προεκλογικής εκστρατείας του Biden ανακοίνωσε πως θα δώσει άδεια στους διαπιστευμένους δημοσιογράφους που τον ακολουθούν, για το υπόλοιπο της ημέρας.
"Ο Biden κρύβεται ακόμη στο υπόγειό του σήμερα", έγραψε στο Twitter το επιτελείο του Trump.
Η φυσική και πνευματική κατάσταση του 77χρονου Δημοκρατικού τίθενται συνεχώς υπό αμφισβήτηση από τους αντιπάλους του.
Ο πρώην αντιπρόεδρος του Obama πέρασε το Σάββατο στο σπίτι του, μία ημέρα πριν από μια προεκλογική συγκέντρωση στο Μίσιγκαν.
Σε αντίθεση, ο πρόεδρος των ΗΠΑ, ηλικίας 74 ετών, δήλωσε πως έχει αποκτήσει "ανοσία" στον νέο κορωνοϊό, λιγότερο από τρεις εβδομάδες αφότου είχε διαγνωστεί θετικός και είχε νοσηλευτεί.
Οργανώνει καθημερινά προεκλογικές συγκεντρώσεις στις πολιτείες που θα αποφασίσουν για την τύχη της εκλογικής αναμέτρησης.
Ο Αμερικανός πρόεδρος συνεχίζει σήμερα τον μαραθώνιό του, καθώς θα συναντηθεί με υποστηρικτές του στην πόλη Ίρι, στην Πενσιλβάνια.
Οι δύο αντίπαλοι θα ξαναβρεθούν την Πέμπτη 22.10 στο Νάσβιλ, στο Τενεσί, για ένα τελευταίο αποφασιστικής σημασίας ντιμπέιτ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης