Δελτία Τύπου

O υποψήφιος για Oscar «Φάρος» αποκλειστικά στην Cosmote TV

tags :
O υποψήφιος για Oscar «Φάρος» αποκλειστικά στην Cosmote TV

Με σινεφίλ επιλογές του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και νέους τίτλους σειρών συνεχίζεται ακόμα μία εβδομάδα στην Cosmote TV. 
Με σινεφίλ επιλογές του ευρωπαϊκού κινηματογράφου και νέους τίτλους σειρών συνεχίζεται ακόμα μία εβδομάδα στην COSMOTE TV.
Ειδικότερα, για το διάστημα 21-27/10 οι συνδρομητές θα παρακολουθήσουν μεταξύ άλλων σε Α΄ τηλεοπτική προβολή το υποψήφιο για OSCAR® θρίλερ του Ρόμπερτ Έγκερς (The VVitch: A New-England Folktale) Ο Φάρος, με τους Γουίλεμ Νταφόε και Ρόμπερτ Πάτινσον να δίνουν μοναδικές ερμηνείες στον ρόλο δύο φαροφυλάκων, καθώς και τη βραβευμένη στο φεστιβάλ Βενετίας δραματική ταινία Το Βαμμένο Πουλί (The Painted Bird).
Στο πρόγραμμα της εβδομάδας συμπεριλαμβάνεται και η πρεμιέρα της πολυαναμενόμενης αστυνομικής σουηδικής σειράς The Investigation, που φέρει την υπογραφή του υποψήφιου για OSCAR σκηνοθέτη και σεναριογράφου Τομπίας Λίντχολμ (A Hijacking, A War, Mindhunter), καθώς και νέο περιεχόμενο στα κανάλια FOX και Disney Channel, τα οποία είναι διαθέσιμα μέσω της COSMOTE TV.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης