Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Ευρωκλινική: Δωρεάν παροχές υγείας στους υπάλληλους του Δημοτικού Βρεφοκομείου

tags :
Ευρωκλινική: Δωρεάν παροχές υγείας στους υπάλληλους του Δημοτικού Βρεφοκομείου
Η Ευρωκλινική προσφέρει δωρεάν παροχές υγείας σε όλους τους υπαλλήλους των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αθηναίων, όλων των ειδικοτήτων και κλάδων
Στο πλαίσιο του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης που υλοποιεί, ο Όμιλος Ευρωκλινικής στέκεται δίπλα στο Δημοτικό Βρεφοκομείο Αθηνών, προσφέροντας δωρεάν ιατρικές εξετάσεις για το σύνολο των εργαζομένων του.
Πιο συγκεκριμένα, η Ευρωκλινική προσφέρει ΔΩΡΕΑΝ σε όλους τους υπαλλήλους των βρεφονηπιακών σταθμών του Δήμου Αθηναίων, όλων των ειδικοτήτων και κλάδων, τις εξής παροχές υγείας:
-πλήρη αιματολογικό έλεγχο
-τεστ PAP για τις γυναίκες
-έλεγχο PSA για τους άνδρες
-επισκέψεις σε δερματολόγο, ΩΡΛ και οφθαλμίατρο
Η ενέργεια αυτή θα έχει αρχική διάρκεια ενός έτους με προοπτική ετήσιας ανανέωσης και διεύρυνσης των προσφερομένων ιατρικών εξετάσεων.
Το σύνολο των εξετάσεων θα διεξαχθεί με τη χρήση του πλέον σύγχρονου και άρτιου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού της Ευρωκλινικής από ιατρούς με υψηλό επιστημονικό επίπεδο και νοσηλευτικό προσωπικό με εξειδίκευση και πολυετή εμπειρία. Στο πλαίσιο της προσφοράς της, η Ευρωκλινική εγγυάται και διασφαλίζει εξετάσεις με αξιοπιστία και υψηλή ποιότητα αποτελεσμάτων καθώς τηρεί μια πιστοποιημένη και αυτοματοποιημένη διαδικασία υψηλών προδιαγραφών.
Ο κος Αντώνης Βουκλαρής, Διευθύνων Σύμβουλος Ομίλου Ευρωκλινικής δήλωσε: «Η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο οφείλει να είναι έμπρακτη, γι’αυτό και στον Όμιλο Ευρωκλινικής είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που θα προσφέρουμε στους εργαζομένους του Δημοτικού Βρεφοκομείου Αθηνών σημαντικές παροχές, ανταποκρινόμενοι στις ανάγκες του σε μια πολύ δύσκολη συγκυρία, ενισχύοντας παράλληλα την εταιρική μας υπευθυνότητα».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης