Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Αλλαγές στο πηδάλιο της Intrum, αναλαμβάνει ο Anders Engdahl

tags :
Αλλαγές στο πηδάλιο της Intrum, αναλαμβάνει ο Anders Engdahl
Η Intrum μέσω της συγχώνευσης με τη Lindorff απέκτησε θέση ηγετική στην αγορά της Ευρώπης
Το Διοικητικό Συμβούλιο της Intrum AB κατέληξε  σε συμφωνία με τον Mikael Ericson, ο οποίος θα αποχωρήσει από την εταιρεία μετά από τέσσερα χρόνια στη θέση του προέδρου και διευθύνοντος συμβούλου.
Αποφασίστηκε τη θέση του να αναλάβει Anders Engdahl.
Λόγω της αλλαγής το Δ.Σ. αποφάσισε να ανακοινώσει το προκαταρκτικό αποτέλεσμα για το τρίτο τρίμηνο, το οποίο αναμένεται να είναι σημαντικά υψηλότερο από από τις εκτιμήσεις των αναλυτών.
Η Intrum μέσω της συγχώνευσης με τη Lindorff απέκτησε θέση ηγετική στην αγορά της Ευρώπης ενώ ταυτόχρονα εισέρχεται σε νέες αγορές και επιταχύνει τον ρυθμό των επενδύσεων χαρτοφυλακίου.
Αυτές οι προσπάθειες έχουν δημιουργήσει μια ισχυρή πλατφόρμα για μακροπρόθεσμες βιώσιμες αποδόσεις.
Για κάποιο χρονικό διάστημα, το Διοικητικό Συμβούλιο και η ομάδα διαχείρισης εργάζονται εντατικά με ένα πρόγραμμα μετασχηματισμού επόμενης φάσης, το οποίο θα παρουσιαστεί κατά την Ημέρα των Κεφαλαιαγορών στις 18 Νοεμβρίου.
Για την εκτέλεση αυτού του προγράμματος, εντοπίσαμε την ανάγκη για έναν νέο τύπο ηγεσίας και, ως εκ τούτου, το Διοικητικό Συμβούλιο θεωρεί ότι αυτό είναι το φυσικό χρονικό σημείο για το Intrum να κάνει αυτό το βήμα. Υπό την ηγεσία της Mikael Ericson, η Intrum έχει καθιερώσει την  ηγετική της θέση στην αγορά παρέχοντας στην εταιρεία όλες τις προϋποθέσεις που απαιτούνται για να πραγματοποιήσει επιτυχώς τον μετασχηματισμό που έχουμε τώρα ξεκινήσει.
Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι ο Anders Engdahl, που είναι έμπει ηγετικό στέλεχος στην εταιρία
Ο Anders Engdahl, γεννημένος το 1974, έχει εκτεταμένη εμπειρία από διάφορες διευθυντικές θέσεις και διορίστηκε Chief Financial Officer το 2019.
Επιπλέον, ο Anders διαθέτει μεγάλη εμπειρία στις επενδυτικές τραπεζικές και συμβουλευτικές υπηρεσίες από παγκόσμιους οργανισμούς όπως οι Goldman Sachs, Credit Suisse, McKinsey και Morgan Stanley.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης