Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Παγώνη (ΕΙΝΑΠ): Θα κοκκινήσουν και άλλες περιοχές μετά την Κοζάνη – Δεν πάμε καλά

Παγώνη (ΕΙΝΑΠ): Θα κοκκινήσουν και άλλες περιοχές μετά την Κοζάνη – Δεν πάμε καλά
Να εφαρμόσουν όλοι σωστά και σοβαρά τα μέτρα κατά του κορωνοϊού είπε η κα.Παγώνη
Τη βεβαιότητα της ότι θα «κοκκινήσουν» και άλλες περιοχές μετά την Κοζάνη λόγω της επιδημίας του κορωνοϊού εξέφρασε η πρόεδρος της  Ένωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθηνών Πειραιώς (ΕΙΝΑΠ), Ματίνα Παγώνη.
Σε δηλώσεις της στο ΣΚΑΪ η κα.Παγώνη είπε πως δεν εξελίσσεται καλά η επιδημία στην Ελλάδα και κάλεσε τους πολίτες να εφαρμόσουν σωστά και με συνέπειεα τα μέτρα.
«Βρισκόμαστε σε μια φάση πολύ δύσκολη και όποιος δεν το έχει πιστέψει ακόμη, έστω μια μειοψηφία ανθρώπων, ας περάσει από μια εντατική ή από ένα νοσοκομείο να δει τι γίνεται», είπε η κα.Παγώνη, τονίζοντας ότι πλέον δεν πρέπει να προκαλούμε την τύχη μας.
«Είναι βέβαιο ότι θα «κοκκινίσουν» και άλλες περιοχές πέραν της Κοζάνης και πως τα πράγματα θα δυσκολέψουν περισσότερο αν η κατάσταση αυτή συνεχιστεί και εισέλθουμε με αυτά τα επιδημιολογικά δεδομένα στον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο» υπογράμμισε η κα.Παγώνης, υποστηρίζοντας ωστόσο ότι δεν πιστεύει ότι θα γίνει lockdown και πως δεν πρέπει και να γίνει, αλλά αυτό που χρειάζεται είναι να εφαρμοστούν όπως πρέπει τα μέτρα που έχουν ήδη ληφθεί.
«Ένα απλό μέτρο, που τέλος πάντων πρέπει να βγουν και να το πουν για να τελειώσει η ιστορία, είναι μάσκα μέσα και έξω.
Δεν ισχύει επισήμως.
Εμμέσως το λένε» επεσήμανε η κα.Παγώνη, η οποία σχετικά με τη Θεία Κοινωνία είπε πως όσοι επιθυμούν να κοινωνήσουν, θα πρέπει να χρησιμοποιούν ένα αποστειρωμένο πλαστικό κουταλάκι από το σπίτι τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης