Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δήμος Αθηναίων: Κυριακή καθαριότητας και απολύμανσης στο Νέο Κόσμο

Δήμος Αθηναίων: Κυριακή καθαριότητας και απολύμανσης στο Νέο Κόσμο
Την  Κυριακή 18/10 οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης προχώρησαν στον καθαρισμό δρόμων και πεζοδρομίων στην περιοχή του Νέου Κόσμου
Tις εργασίες καθαριότητας και απολύμανσης και στις επτά Δημοτικές Κοινότητες της πρωτεύουσας συνεχίζει ο Δήμος Αθηναίων, με στόχο οι γειτονιές και το κέντρο της πόλης να είναι και να παραμένουν καθαρές και οι πολίτες να προστατευθούν υγειονομικά όσο το δυνατόν περισσότερο.
Οι κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας έχουν γίνει πλέον θεσμός, υλοποιούνται από τις αρχές του έτους και έχουν ενσωματωθεί με μεγάλη επιτυχία στο συνολικό και εξελισσόμενο σχέδιο της Δημοτικής Αρχής για μια Αθήνα καθαρή και ασφαλή.
Την  Κυριακή 18/10 οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ξεκίνησαν μια μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης και καθαρισμού δρόμων και πεζοδρομίων στην περιοχή του Νέου Κόσμου στην 2η Δημοτική Κοινότητα.
Ειδικότερα, 20 εργαζόμενοι του τμήματος καθαριότητας με την συνδρομή 20 μικρών, μεσαίων και μεγάλων σύγχρονων μηχανημάτων έδωσαν για ακόμα μια Κυριακή το «παρών» στις γειτονιές της πόλης και καθάρισαν, έπλυναν και απολύμαναν σχολαστικά.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης