Τελευταία Νέα
Διεθνή

Trump: Εάν χάσω στις εκλογές από τον Biden θα φύγω απο τη χώρα - Η απάντηση ήταν «το υπόσχεσαι;»

Trump: Εάν χάσω στις εκλογές από τον Biden θα φύγω απο τη χώρα - Η απάντηση ήταν «το υπόσχεσαι;»
ο Biden είχε σχολιάσει και πάλι με ειρωνική διάθεση παλαιότερο αντίστοιχο μήνυμα του Trump λέγοντας "Είμαι ο Joe Biden και εγκρίνω αυτό το μήνυμα"
Έτοιμος να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ εάν κερδίσει τις εκλογές της 3ης Νοεμβρίου ο Δημοκρατικός Joe Biden δήλωσε ο Donald Trump, μιλώντας σε δημοσιογράφους.
Αστειευόμενος ότι ενδέχεται να λάβει δραστικά μέτρα σε περίπτωση που χάσει στις εκλογές από τον Δημοκρατικό αντίπαλό του, είπε χαρακτηριστικά πως "ίσως χρειαστεί να φύγω από τη χώρα. Το να έχω απέναντί μου τον χειρότερο υποψήφιο στην πολιτική ιστορία των ΗΠΑ, μου ασκεί τεράστια πίεση", είπε ο Αμερικανός πρόεδρος στο αεροδρόμιο Macon της Τζόρτζια.
"Μπορείτε να φανταστείτε τι θα γίνει αν χάσω από τον Biden; Θα έχω χάσει από τον χειρότερο πολιτικό αντίπαλο", πρόσθεσε.
Η δήλωση του Trump έγινε γνωστή στην ομάδα The Lincoln Project (υποστηρίζει την εκλογή Biden), η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο στο Twitter με τα σχόλια Trump και πρόσθεσε το εξής σχόλιο: "Το υπόσχεσαι;".
 Εν τω μεταξύ, ο Biden, διατηρεί ένα σταθερό προβάδισμα έναντι του Trump στις εθνικές δημοσκοπήσεις και σε πολλές πολιτείες. Ο ιστότοπος RealClearPolitics δίνει στους Δημοκρατικούς ένα προβάδισμα 8,9 ποσοστιαίων μονάδων στον μέσο όρο των εθνικών δημοσκοπήσεων.
Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που ο πρόεδρος Trump αστειευόμενος αναφέρει πως υπάρχει περίπτωση να εγκαταλείψει τις ΗΠΑ εάν χάσει από τον Biden.
Απαντώντας σε μια παλαιότερη παρόμοια δήλωση του Trump, ο Biden είχε σχολιάσει με ειρωνική διάθεση: "Είμαι ο Joe Biden και εγκρίνω αυτό το μήνυμα".
Αν μη τι άλλο, έχουν χιούμορ εκεί στην Αμερική!

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης