Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Veridos Ματσούκης: Το 2020 ο ετήσιος κύκλος εργασιών θα υπερβεί τα 50 εκατ. ευρώ

tags :
Veridos Ματσούκης: Το 2020 ο ετήσιος κύκλος εργασιών θα υπερβεί τα 50 εκατ. ευρώ
Veridos Ματσούκης: Για το 2020 ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρίας θα υπερβεί τα 50 εκατ. ευρώ
«Για το 2020, ο ετήσιος κύκλος εργασιών της εταιρίας, Veridos Ματσούκης Α.Ε., παρά την κρίση του Covid 19 , συνέχισε την ανοδική πορεία των τελευταίων ετών και υπολογίζεται ότι θα υπερβεί τα 50 εκατομμύρια ευρώ».
Αυτό ανέφερε, σύμφωνα με ανακοίνωση της εταιρείας, σε πρόσφατη ημερίδα του Ελληνογερμανικού Επιμελητηρίου, ο Δημήτρης Ματσούκης, διευθύνων σύμβουλος της Veridos Ματσούκης Α.Ε., της ιδιωτικής εταιρίας που παράγει ταυτότητες, διαβατήρια και άλλα ταξιδιωτικά έγγραφα ασφαλείας.
Αναφερόμενος στο θέμα της διαδικτυακής ημερίδας του Ελληογερμανικού Εμπορικού και Βιομηχανικού Eπιμελητηρίου που είχε ως τίτλο "Ελληνογερμανική Hμέρα για την Oικονομία και τις Eπενδύσεις" ο κ. Ματσούκης επισήμανε ότι με έδρα και παραγωγική́ μονάδα στο Ίλιον της Αττικής, η εταιρία αποτελεί́ σήμερα μέλος της Γερμανικής Veridos GmbH, δηλαδή́ της κοινοπραξίας μεταξύ́ του ομίλου Giesecke + Devrient GmbH με έδρα το Μόναχο και του  Γερμανικού Κρατικού́ Τυπογραφείου Bundesdruckerei GmbH, με έδρα το Βερολίνο.
Οι εταιρίες αυτές είναι ηγέτες στη παγκόσμια αγορά́ των εκτυπώσεων ασφάλειας και από́ το 2007 εμπιστεύονται και στηρίζουν τις επενδύσεις της Veridos Ματσούκης στην Ελλάδα.
Το «μυστικό» της επιτυχίας μας, υπογράμμισε ο ίδιος, είναι η αμοιβαία εμπιστοσύνη, ο συνδυασμός της ελληνικής και γερμανικής μακροχρόνιας εμπειρίας, η αξιοποίηση της γερμανικής τεχνολογίας, η αποδεδειγμένη βούληση της ελληνικής πλευράς για επανεπένδυση των κερδών, καθώς επίσης η υψηλή τεχνική κατάρτιση και η απόδοση του ελληνικού προσωπικού.
Σήμερα, πρόσθεσε ο κ. Ματσούκης, περισσότερες από 40 χώρες στον κόσμο, 8 από́ τις οποίες  βρίσκονται στην Ευρώπη μας  εμπιστεύονται και οι ταυτότητες, τα διαβατήριά τους και τ' άλλα έγγραφα ασφαλείας είναι "made in Greece".
«Με το επενδυτικό πρόγραμμα που ολοκληρώθηκε πρόσφατα ύψους 30 εκατομμυρίων ευρώ,- στο οποίο συνέβαλε και η Ευρωπαϊκή Τράπεζα Επενδύσεων -, ανέφερε ο ίδιος, η Veridos Ματσούκης διαθέτει πλέον μια πλήρως καθετοποιημένη  παραγωγική μονάδα με υψηλής τεχνολογίας μηχανήματα, που έχει τη δυνατότητα να παράξει 10 εκατομμύρια διαβατήρια και 30 εκατομμύρια ταυτότητες το χρόνο».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης