Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Γιάννης Γεωργόπουλος: Γίνονται μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ερμιονίδα

tags :
Γιάννης Γεωργόπουλος: Γίνονται μεγάλες τουριστικές επενδύσεις στην Ερμιονίδα
Μέσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο θα διεξαχθεί ένα διεθνές τουρνουά καταδυτικού τουρισμού
Για τον εναλλακτικό τουρισμό ο οποίος αναπτύσσεται με γοργούς ρυθμούς στον δήμο Ερμιονίδας, αλλά και για τα τοπικά προϊόντα για τα οποία φημίζεται η περιοχή μιλά, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, ο Γιάννης Γεωργόπουλος, δήμαρχος Ερμιονίδας.
«Μέσα στον Οκτώβριο και τον Νοέμβριο θα έχουμε ένα διεθνές τουρνουά καταδυτικού τουρισμού. Γίνονται μεγάλες επενδύσεις στον τουριστικό τομέα. To παλιό Ermioni Club, το οποίο βρισκόταν σε μία έκταση 240 στρεμμάτων, γκρεμίστηκε και θα ανεγερθεί άλλο ξενοδοχείο πολυτελείας με βίλες. Παράλληλα, ο αγροτουρισμός παίρνει πολύ τα πάνω του», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γεωργόπουλος, ο οποίος εξηγεί ότι πρόσφατα στον κατάλογο της Ευρωπαϊκής Ένωσης με τα ΠΟΠ (Προστατευόμενη Ονομασία Προέλευσης) προϊόντα εντάχθηκε το ρόδι Ερμιόνης.
«Ως δημοτική Αρχή προσπαθούμε να προωθήσουμε εναλλακτικές μορφές τουρισμού για να επιμηκυνθεί η τουριστική περίοδος», προσθέτει ο δήμαρχος Ερμιονίδας.
Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
https://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=87655

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης