Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Πως συμπεριφέρονται οι ταξιδιώτες στη μετά Covid-19 εποχή

tags :
Πως συμπεριφέρονται οι ταξιδιώτες στη μετά Covid-19 εποχή
Οι καταναλωτές ψάχνουν για επιλογές κράτησης που παρέχουν ευελιξία και επιστροφές χρημάτων
Λεπτομερείς πληροφορίες για τα πρωτόκολλα υγείας αναζητούν οι καταναλωτές στις Ηνωμένες Πολιτείες, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία.
Ταυτόχρονα, ψάχνουν για επιλογές κράτησης που παρέχουν ευελιξία και επιστροφές χρημάτων. Ωστόσο, ο βασικός τους φόβος είναι για τα ταξίδια είναι ο κίνδυνος να μολυνθούν με τον COVID-19.
Τα ανωτέρω προέκυψαν από πρόσφατη έρευνα της Phocuswright. Στόχο της ήταν να αξιολογήσει τη στάση, τις προσδοκίες και τις συμπεριφορές των ταξιδιωτών στην εποχή μετά το COVID.
Στην έρευνα συμμετείχαν περισσότεροι από 8.000 ενήλικες στις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Γαλλία, τη Γερμανία και την Ιταλία τον Ιούλιο.
Μεταξύ 65% και 78% των ερωτηθέντων, δηλώνουν ότι ανησυχούν μήπως προσβληθούν από το COVID-19 κατά τη διάρκεια ταξιδιού ή όταν βρίσκονται σε κάποιον προορισμό.
Ωστόσο, η συγκεκριμένη ανησυχία είναι ιδιαίτερα έντονη στις ΗΠΑ:
*    Από την έναρξη του COVID-19, οι Αμερικανοί ερωτηθέντες δείχνουν ότι είναι λιγότερο πιθανό να προγραμματίσουν ένα ταξίδι αναψυχής.
*    Το 61% των Αμερικανών ερωτηθέντων δηλώνουν ότι δεν σκοπεύουν να ταξιδέψουν μέχρι τον Ιούλιο του 2021.Στην Ευρώπη ο αριθμός αυτός κυμαίνεται από 24% έως 40%.
 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης