Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Καταρρίπτονται τα ψέματα της ΝΔ για δήθεν «ποινές χάδι» στους ναζί

ΣΥΡΙΖΑ: Καταρρίπτονται τα ψέματα της ΝΔ για δήθεν «ποινές χάδι» στους ναζί
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, Στέργιος Καλπάκης, σημειώνει πως ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα με τον νέο ποινικό κώδικα θα εκτίσει περισσότερα χρόνια στη φυλακή, παρέα με τους ηγέτες της εγκληματικής οργάνωσης
Οι ανακοινώσεις των ποινών για τους καταδικασμένους χρυσαυγίτες καταρρίπτουν και επίσημα τα ψέματα της Νέας Δημοκρατίας για δήθεν «ποινές χάδι», οι ναζί εγκληματίες οδηγούνται στη φυλακή, δηλώνει, μετά τη δικαστική απόφαση στη δίκη της Χρυσής Αυγής ο ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.
Ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου, Στέργιος Καλπάκης, σημειώνει πως ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα με τον νέο ποινικό κώδικα θα εκτίσει περισσότερα χρόνια στη φυλακή, παρέα με τους ηγέτες της εγκληματικής οργάνωσης.
«Επιβεβαιώνεται έτσι πως το μόνο που ενδιέφερε τη ΝΔ ήταν μέσα από τα ψέματα για τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, να κρύψει την αλήθεια:
Για το ποιοι με τις πολιτικές τους εξέθρεψαν την εγκληματική οργάνωση.
Ποιοι την ανέχθηκαν και την ξέπλυναν τόσα χρόνια.
Ποιοι μπλόκαραν την αντιμετώπισή της πριν τη δολοφονία Φύσσα, όπως αποκάλυψε ο πρώην υπουργός Δικαιοσύνης, κ. Ρουπακιώτης.
Και τέλος, ποιοι συνομιλούσαν μαζί της στο παρασκήνιο και ζητούσαν συνεργασία με μία "σοβαρή Χρυσή Αυγή" στο προσκήνιο, δηλώνει ο κ. Καλπάκης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης