Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Δίκη Χρυσής Αυγής: Αύριο 14/10 στις 12 η ανακοίνωση των ποινών

tags :
Δίκη Χρυσής Αυγής: Αύριο 14/10 στις 12 η ανακοίνωση των ποινών
Ολοκληρώθηκαν οι αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης για την εισαγγελική πρόταση επί των ποινών (13.10.2020)
Ολοκληρώθηκε η σημερινή ακροαματική διαδικασία στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων μετά το τέλος των αγορεύσεων των συνηγόρων υπεράσπισης για την εισαγγελική πρόταση επί των ποινών αναφορικά με την υπόθεση της Χρυσής Αυγής.
Όπως ανακοίνωσε η πρόεδρος, Μαρία Λεπενιώτη, η διαδικασία θα συνεχιστεί αύριο Τετάρτη 14.10.2020, στις 12:00 το μεσημέρι, με το δικαστήριο να ανακοινώνει την απόφασή του για τις ποινές στους καταδικασθέντες.
Υπενθυμίζεται πως σήμερα (13.10.2020), η διαδικασία συνεχίστηκε με τις αγορεύσεις των συνηγόρων υπεράσπισης των καταδικασθέντων της Χρυσής Αυγής  στο Εφετείο, οδεύοντας σιγά σιγά προς την τελική ευθεία για την ανακοίνωση των ποινών.
Εκεί προηγήθηκε η εισαγγελική πρόταση επί των ποινών, σύμφωνα με την οποία η εισαγγελέας Αδαμαντία Οικονόμου εισηγήθηκε κάθειρξη 13 ετών για κάθε μέλος της διευθυντικής ομάδα της Χρυσής Αυγής (Νίκος Μιχαλολιάκος, Χρήστος Παππάς, Γιάννης Λαγός, Ηλίας Κασιδιάρης, Ηλίας Παναγιώταρος, Γιώργος Γερμενής και Αρτέμης Ματθαιόπουλος) και ισόβια κάθειρξη για τον Γιώργο Ρουπακιά.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης