Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΜέΡΑ25: Ο πόλεμος δεν συνιστά ποτέ λύση, ούτε όμως και το ανεύθυνο «ναι σε όλα»

ΜέΡΑ25: Ο πόλεμος δεν συνιστά ποτέ λύση, ούτε όμως και το ανεύθυνο «ναι σε όλα»
Το ΜέΡΑ25 προτείνει διεθνή διάσκεψη για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών
Επικρίσεις για τους κυβερνητικούς χειρισμούς στις σχέσεις με την Τουρκία διατυπώνει με δήλωσή του ο εκπρόσωπος του ΜέΡΑ 25 Μιχάλης Κριθαρίδης τονίζοντας ότι «για άλλη μια φορά αποδεικνύεται δυστυχώς ότι η ανεύθυνη υπακοή σε όλα, κάθε άλλο παρά ενδυναμώνει τη θέση της χώρας μας και τα συμφέροντα του λαού μας».
Ο κ. Μητσοτάκης, προσθέτει, «σέρνεται όπως είχαμε επισημάνει, σε διμερή διαπραγμάτευση με την Τουρκία υπό την επιδιαιτησία της κ. Merkel, με οδυνηρές επιπτώσεις για τα συμφέροντα του λαού μας, τα συμφέροντα των λαών της Ανατολικής Μεσογείου και την ειρήνη στην περιοχή».
Ο κ. Κριθαρίδης υπογραμμίζει ότι «ο πόλεμος δεν συνιστά ποτέ τη λύση για τους λαούς, ούτε όμως και το "ναι σε όλα" που υπονομεύει την ειρήνη στην Ανατολική Μεσόγειο».
Επαναφέρει την θέση του κόμματός του ότι «μόνο η σύγκληση της Διεθνούς Περιφερειακής Διάσκεψης των χωρών της Ανατολικής Μεσογείου για την οριοθέτηση των θαλασσίων ζωνών (ΑΟΖ-Υφαλοκρηπίδες) θα μπορούσε να οδηγήσει όντως σε αποκλιμάκωση της έντασης στην περιοχή και να δημιουργήσει τις συνθήκες για μια πραγματικά ειρηνική και δίκαιη επίλυση των διαφορών προς όφελος των λαών και όχι των ολιγαρχών».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης