Τελευταία Νέα
Πολιτική

Πέτσας: Δεν θα ανακοινωθούν σήμερα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό – Υπάρχει πίεση στην Αττική

Πέτσας: Δεν θα ανακοινωθούν σήμερα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό – Υπάρχει πίεση στην Αττική
Δεν ήταν έκπληξη οι δηλώσεις Κοντονή υποστήριξε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος
Τη θέση ότι δεν πρόκειται να ανακοινωθούν σήμερα νέα περιοριστικά μέτρα για τον περιορισμό της διασποράς του κορωνοϊού διατύπωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Στέλιος Πέτσας.
Σε δηλώσεις του στο ΣΚΑΪ ο κ.Πέτσας υποστήριξε ότι τα μέτρα που έχουν ληφθεί και εφαρμόζονται τώρα είναι πάρα πολλά.
«Το να φορτώνουμε συνεχώς μέτρα τον πληθυσμό και να μη φροντίζουμε για την πιστή τήρησή τους, θα είναι προβληματικό και ενδεχομένως μπούμερανγκ» είπε ο κ.Πέτσας, αναφέροντας ότι η Ελλάδα έχει μια αύξηση κρουσμάτων όπως και οι άλλες χώρες τελευταία, αλλά παραμένει σταθερή.
«Στην Αττική υπάρχει μια πίεση, όμως αυξάνονται οι ΜΕΘ» επεσήμανε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος είπε πως, όπως έχει επισημάνει και ο ΠΟΥ, ο κόσμος έχει αρχίσει να κουράζεται με τα μέτρα.
«Όμως αν σταματήσει κανείς να φορά μάσκα σε εσωτερικό χώρο, θα έχουμε έξαρση των κρουσμάτων.
Σήμερα βλέπουμε πάρα πολλά κρούσματα να προέρχονται από τον χώρο εργασίας» τόνισε ο κ.Πέτσας, επισημαίνοντας ότι η υποχρεωτική χρήση μάσκας και σε εξωτερικούς χώρους είναι από τα μέτρα που θα εξεταστούν, αν υπάρξει έκρηξη κρουσμάτων.
Αναφερόμενος στις δηλώσεις Κοντονή και στη διαγραφή του από τον ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Πέτσας είπε ότι «δεν ήταν έκπληξη οι δηλώσεις Κοντονή, ούτε για μας ούτε για όσους δεν είναι λωτοφάγοι».
Όπως είπε, αντί να τοποθετηθεί ο Τσίπρας για τα όσα δήλωσε ο Κοντονής, είδαμε εσωκομματικά μαχαιρώματα.
Ερωτηθείς γιατί δεν ψήφισαν υπέρ της τροπολογίας που κατέθεσε χτες ο ΣΥΡΙΖΑ για την κατάργηση της παρεπόμενης ποινής στερήσεως πολιτικών δικαιωμάτων, ο κ. Πέτσας είπε ότι με αντισυνταγματικές και πρόχειρες τροπολογίες δε μπορεί να δοθεί μια λύση.
«Όσον αφορά το μέλλον, θα δούμε τι πρέπει να γίνει μετά την ανακοίνωση των ποινών και θα γίνουν τροποποιήσεις» υπογράμμισε ο κ.Πέτσας

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης