Τελευταία Νέα
Διεθνή

Apple: Επεκτείνει τις δωρεάν ετήσιες συνδρομές στο Apple TV+ για τρεις μήνες

tags :
Apple: Επεκτείνει τις δωρεάν ετήσιες συνδρομές στο Apple TV+ για τρεις μήνες
Eκείνοι οι οποίοι έγιναν συνδρομητές πριν τον Φεβρουάριο του 2020 θα έχουν ακόμη τρεις μήνες δωρεάν πρόσβασης στο Apple TV+
Η Apple αποφάσισε να επεκτείνει ορισμένες από τις δωρέαν ετήσιες συνδρομές στο Apple TV+ για επιπλέον τρεις μήνες, όπως επιβεβαίωσε η εταιρεία στο αμερικανικό δίκτυο CNBC σήμερα Πέμπτη 8/10.
Όταν λανσάρισε το Apple TV+ το φθινόπωρο του 2019, η Apple χορήγησε ετήσιες δωρεάν συνδρομές σε όσους αγόραζαν ένα προϊόν Apple, εκτοξεύοντας έτσι τον αριθμό εκείνων που είχαν πρόσβαση στη νέα υπηρεσία streaming.
Οι πρώτες από αυτές τις συνδρομές αναμενόταν να λήξουν στις αρχές Νοεμβρίου, με τους συνδρομητές (εάν ήθελαν να διατηρήσουν την πρόσβαση στην πλατφόρμα) να χρειάζεται να πληρώνουν 4,99 δολ. τον μήνα.
Πλέον, εκείνοι οι οποίοι έγιναν συνδρομητές πριν τον Φεβρουάριο του 2020 θα έχουν ακόμη τρεις μήνες δωρεάν πρόσβασης στο Apple TV+. Αυτό σημαίνει ότι κάποιος ο οποίος αγόρασε ένα iPhone την 1η Δεκεμβρίου 2019 και ενεργοποίησε το Apple TV+ την ίδια ημέρα, θα έχει πρόσβαση στην υπηρεσία έως και την 1η Μαρτίου, ενώ μετά.
Η Apple δεν έχει αποκαλύψει τον αριθμό των συνδρομητών του Apple TV+.
Η πλατφόρμα έχει λιγότερες τηλεοπτικές σειρές και ταινίας σε σχέση με ανταγωνιστές της όπως το Disney+, που ξεπέρασε τους 60 εκατ. συνδρομητές τον Αύγουστο, ενώ είχε κάνει "ντεμπούτο" επίσης τον Νοέμβριο.
Το Netflix έχει άνω των 190 εκατ. συνδρομητές σε όλο τον κόσμο, όπως είχε ανακοινώσει τον Ιούλιο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης