Τελευταία Νέα
Επιχειρήσεις

Συμφωνία Intralot και Simplebet για στοιχηματισμό σε micro - markets

tags :
Συμφωνία Intralot και Simplebet για στοιχηματισμό σε micro - markets
Η Intralot  θα συνεργαστεί με την Simplebet για να παρέχει νέες ευκαιρίες ζωντανού στοιχηματισμού σε Micro-Markets για τις αθλητικές διοργανώσεις NFL, MLB και NBA.
Η Intralot ανακοινώνει ότι θα συνεργαστεί με την Simplebet, πρωτοπόρα εταιρία στην παγκόσμια τεχνολογία αθλητικού στοιχήματος, για να παρέχει νέες ευκαιρίες ζωντανού στοιχηματισμού σε Micro-Markets για τις αθλητικές διοργανώσεις NFL, MLB και NBA.
Η Simplebet είναι μια B2B εταιρία ανάπτυξης προϊόντων που χρησιμοποιεί τεχνολογίες machine learning και αυτοματισμού, δίνοντας τη δυνατότητα στους παίκτες να στοιχηματίζουν ζωντανά κατά τη διάρκεια οποιουδήποτε αθλητικού αγώνα σε Micro-Markets αξιοποιώντας τη νέας γενιάς πλατφόρμας αθλητικού στοιχήματος Intralot Orion, προσφέροντας πολλαπλές και ελκυστικές ευκαιρίες στοιχηματισμού.
Οι αποκλειστικές μηχανές τιμολόγησης Micro-Markets της Simplebet ενδυναμώνουν σε πραγματικό χρόνο τους μηχανισμούς προσφοράς του εν λόγω στοιχηματικού τύπου (π.χ. δημιουργία, τιμολόγηση και αποτελέσματα) και τις αποδόσεις για κάθε επιλογή.
Η Intralot και η Simplebet θα ξεκινήσουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους για την διοργάνωση NFL αυτή τη σεζόν, στη συνέχεια για τη διοργάνωση MLB και αργότερα για την επόμενη σεζόν του NBA. «Ο συνεχής εμπλουτισμός της εμπειρίας των παικτών και η συνεισφορά μας στην προσπάθεια των κρατικών οργανισμών να συμβάλουν σε κοινωφελείς σκοπούς αποτελούν βασικό σκοπό της εταιρίας μας. Αυτό το επιτυγχάνουμε με την οργανωτική μας εξέλιξη και μέσω συνεργασιών με καινοτόμες εταιρίες», δήλωσε ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου Intralot, κ. Χρήστος Δημητριάδης.
«Προσδοκούμε να συνεργαστούμε με την Simplebet και να διαφοροποιήσουμε περαιτέρω το χαρτοφυλάκιο μας». «Καθώς συνεχίζουμε να συνεργαζόμαστε με κορυφαίους διοργανωτές και προμηθευτές στον κλάδο του αθλητικού στοιχήματος, η Intralot είναι ο ιδανικός συνεργάτης για να παρουσιάσουμε το προϊόν και την αποκλειστική τεχνολογία μας αυτή τη σεζόν του NFL, αλλά και να παρέχουμε την καλύτερη παικτική εμπειρία, τόσο στις ΗΠΑ όσο και παγκοσμίως», δήλωσε ο κ. Chris Bevilacqua, Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της Simplebet.
«Ως πρωτοπόροι στην αγορά με μια προηγμένη και επεκτάσιμη επιχειρηματική λύση για Micro-Markets, ανυπομονούμε για αυτό το λανσάρισμα και για τη συνεργασία μας με την Intralot, προκειμένου να προσφέρουμε στους παίκτες νέους και ελκυστικούς τρόπους αθλητικού στοιχηματισμού».
«Ο κλάδος αθλητικού στοιχήματος στις ΗΠΑ συνεχίζει να αναπτύσσεται και να εξελίσσεται με ταχείς ρυθμούς και είμαστε χαρούμενοι που συνεργαζόμαστε με την Simplebet, καθώς γινόμαστε οι πρώτοι που προφέρουμε στους παίκτες της χώρας τη δυνατότητα αθλητικού στοιχήματος σε Micro-Markets», δήλωσε ο κ. Νίκος Παπάδογλου, Chief Commercial Officer και Επικεφαλής Αθλητικού Στοιχήματος στις ΗΠΑ για την Intralot.
«Η μηχανή τιμολόγησης Micro-Market της Simplebet παρέχει στους παίκτες πολλαπλές νέες ευκαιρίες στοιχηματισμού στα αθλήματα των ΗΠΑ και είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Simplebet για να προσφέρουμε ένα νέο επίπεδο καινοτομίας προϊόντων στην αγορά».
Η Intralot έχει ήδη υπογράψει συμβόλαια για την παροχή αθλητικού στοιχήματος στην Washington, D.C., την Μοντάνα και το New Hampshire.
Σε παγκόσμιο επίπεδο, η Intralot δραστηριοποιείται σε 42 κράτη και πολιτείες του κόσμου με ρυθμισμένη αγορά με μέσο όρο 21,5 δισεκατομμύρια δολάρια σε ετήσια στοιχήματα και θα συνεργαστεί με την Simplebet για την λειτουργία Micro-Markets σε παγκόσμιο επίπεδο μετά την αρχική έναρξη στις ΗΠΑ.
Η αποστολή της Simplebet είναι να αναβαθμίσει την εμπειρία των παικτών, δημιουργώντας ευκαιρίες στοιχηματισμού κάθε στιγμή για κάθε αθλητικό γεγονός.
Η Simplebet δίνει τη δυνατότητα στους διοργανωτές αθλητικού στοιχήματος και στις τεχνολογικές πλατφόρμες να προσφέρουν νέους τρόπους στοιχηματισμού σε μια προσπάθεια προσέλκυσης νέων πελατών, μείωσης του κόστους απόκτησης και αύξηση της αφοσίωσης τους.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης