Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

ΟΠΑΠ και ΕΠΟ ανανέωσαν τη χορηγική τους συνεργασία

tags :
ΟΠΑΠ και ΕΠΟ ανανέωσαν τη χορηγική τους συνεργασία
Ο ΟΠΑΠ Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου
Ο ΟΠΑΠ και η Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (ΕΠΟ) παρουσίασαν, την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου 2020, την ανανέωση της χορηγικής τους συνεργασίας έως το τέλος του 2022. Ο ΟΠΑΠ θα είναι Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας Ποδοσφαίρου, στηρίζοντας τις προσπάθειες της στους ομίλους του Nations League και για την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022.
Ο Acting CEO του ΟΠΑΠ, κ. Γιαν Κάρας, τόνισε:
«Με χαρά ανακοινώνουμε την επέκταση της χορηγικής συνεργασίας μας με την ΕΠΟ, με τον ΟΠΑΠ να συνεχίζει ως ο Χρυσός Χορηγός της Εθνικής Ομάδας, της ομάδας όλων των Ελλήνων.
Διαχρονικά, ο ΟΠΑΠ είναι ο μεγαλύτερος υποστηρικτής του ελληνικού αθλητισμού. Εδώ και δεκαετίες, η εταιρεία μας έχει παίξει σημαντικό ρόλο στην ανάπτυξη του ελληνικού ποδοσφαίρου, τόσο στο κορυφαίο επίπεδο του, όσο και στις υποδομές, μέσω του καινοτόμου προγράμματος Αθλητικές Ακαδημίες ΟΠΑΠ.
Στον ΟΠΑΠ, είμαστε ενθουσιασμένοι που στηρίζουμε την Εθνική Ομάδα.
Ανυπομονούμε για τα επόμενα παιχνίδια της και θα είμαστε στο πλευρό της και στην επόμενη πρόκληση, την πρόκριση στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».
Ο Διευθυντής Marketing, Επικοινωνίας και Χορηγιών του ΟΠΑΠ, κ. Γιάννης Ρόκκας, δήλωσε:
«Η συνέχιση της χορηγικής συνεργασίας με την ΕΠΟ και η στήριξη της Εθνικής Ομάδας ήταν για εμάς μία από τις βασικές προτεραιότητες του στρατηγικού σχεδιασμού μας.
Διαχρονικά σχεδιάζουμε και υλοποιούμε από κοινού δράσεις και ενέργειες, με στόχο να φέρουμε το φίλαθλο ελληνικό κοινό ακόμα πιο κοντά στην Εθνική Ομάδα και η ανανέωση της συνεργασία μας επιβεβαιώνει αυτή τη δέσμευση.
Όλοι εμείς στον ΟΠΑΠ, είμαστε δίπλα στην Εθνική Ομάδα, ευχόμαστε καλή επιτυχία στη νέα προσπάθεια και προσδοκούμε, όπως όλοι οι φίλαθλοι, την επίτευξη του μεγάλου στόχου της πρόκρισης στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2022».
Από την πλευρά του, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κ. Βαγγέλης Γραμμένος, υπογράμμισε:
«Είμαι ιδιαίτερα χαρούμενος για την ανανέωση της συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, έναν οργανισμό που διαχρονικά έχει προσφέρει τα μέγιστα στην ανάπτυξη του ελληνικού αθλητισμού.
Είμαι, επίσης, εξαιρετικά ικανοποιημένος για τη συμβολή του ΟΠΑΠ στο δύσκολο χρονικό διάστημα της πανδημίας, κατά το οποίο η εταιρεία προσέφερε ιατρικό εξοπλισμό.
Τέτοιες πρωτοβουλίες καταδεικνύουν, με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, ότι ο ΟΠΑΠ αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ελληνικής κοινωνίας. Ελπίζω ότι η συνέχιση της μακροχρόνιας συνεργασίας μας θα φέρει τα αποτελέσματα που επιθυμούν το ελληνικό ποδόσφαιρο και η ελληνική κοινωνία και αναφέρομαι, φυσικά, στις επιτυχίες που ευελπιστούμε ότι θα έχει η Εθνική Ομάδα».
Ο Τεχνικός Διευθυντής των Εθνικών Ομάδων, κ. Κώστας Κωνσταντινίδης, σημείωσε:
«Είμαστε υπερήφανοι που έχουμε στο πλευρό μας μια εταιρεία, που βάζει την κοινωνία πάνω από όλα.
Ο ΟΠΑΠ βρέθηκε στην πρώτη γραμμή της εθνικής προσπάθειας για την αντιμετώπιση της πανδημίας Covid-19, προσφέροντας ιατρικό υλικό και εξοπλισμό, για την κάλυψη πιεστικών αναγκών, ενώ εν μέσω lockdown, συνέχισε το έργο της ολικής ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας».
Ο Αθλητικός Διευθυντής της Εθνικής Ανδρών, κ. Τάκης Φύσσας, επεσήμανε:
«Εδώ και χρόνια, ο ΟΠΑΠ στηρίζει στην πράξη τη νέα γενιά, το μέλλον της Ελλάδας.
Όλοι εμείς στην Εθνική Ομάδα είμαστε στο πλευρό του ΟΠΑΠ για το σημαντικό έργο της ανακαίνισης των δύο μεγαλύτερων παιδιατρικών νοσοκομείων της χώρας, που έχει στόχο να βοηθήσει τα νοσοκομεία «Η Αγία Σοφία» και «Παναγιώτης και Αγλαΐα Κυριακού» να προσφέρουν κορυφαίες υπηρεσίες υγείας σε εκατοντάδες χιλιάδες παιδιά από όλη την Ελλάδα».
Ο προπονητής της Εθνικής Ομάδας, κ. Τζον Φαν’τ Σχιπ, δήλωσε: «Είμαι πολύ χαρούμενος για την ανανέωση της χορηγικής συνεργασίας με τον ΟΠΑΠ.
Η εταιρεία αποτελεί πιστό υποστηρικτή της Εθνικής Ομάδας εδώ και πολλά χρόνια, σε καλές περιόδους, αλλά και σε δύσκολες περιόδους, και αυτό δείχνει πολλά για τη συνεργασία της Εθνικής Ομάδας με τον ΟΠΑΠ. Ευχαριστούμε την εταιρεία».
Ο εκ των αρχηγών της Εθνικής Ομάδας, κ. Τάσος Μπακασέτας, τόνισε:
«Είμαστε πολύ χαρούμενοι που συνεχίζουμε την εξαιρετική συνεργασία μας με τον ΟΠΑΠ, μια συνεργασία που βοηθά έμπρακτα την προσπάθεια της Εθνικής Ομάδας να πετύχει τους στόχους της και να προσφέρει χαρές στους Έλληνες φιλάθλους».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης