Τελευταία Νέα
Διεθνή

Εκλογές ΗΠΑ: Έντονες φήμες μετά το debate ότι έχει κορωνοϊό και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, M. Pence

Εκλογές ΗΠΑ: Έντονες φήμες μετά το debate ότι έχει κορωνοϊό και ο αντιπρόεδρος των ΗΠΑ, M. Pence
Κάτι δνε πάει καλά με το ροζ μάτι του αντιπροέδρου σχολίασαν διάφοροι χρήστες στα social media, μετά την τηλεμαχία Pence με την Harris
«Βροχή» τα σχόλια από τους χρήστες στα social media, εξαιτίας του ροζ χρώματος που είχε το μάτι του αντιπροέδρου των ΗΠΑ, M. Pence, μετά την εμφάνιση του στο ντιμπέιτ όπου διασταύρωσε τα ξίφη του με την πρώην εισαγγελέα και εκλεκτή του Joe Biden, Kamala Harris.
Εκτός από την μύγα που καθόταν στα μαλλιά του, οι χρήστες πρόσεξαν... ότι το μάτι του Ρεπουμπλικανού αντιπροέδρου, με τα σενάρια περί κορωνοϊού να δίνουν και να παίρνουν.
«Στην πρώτη και μοναδική τηλεμαχία για την αντιπροεδρία των ΗΠΑ, οι δύο υποψήφιοι εξέθεσαν τις απόψεις τους στο Σολτ Λέικ ενώ πολλοί χρήστες στο Twitter εστίασαν σ΄ένα και μόνο πράγμα - στο μάτι του Pence», σχολιάζουν τα αμερικανικά δίκτυα.
Κάτι δεν πάει καλά με το μάτι του αντιπροέδρου, έγραφαν τα περισσότερα σχόλια ενώ κάποιοι ισχυρίζονται ότι το ροζ μάτι θα μπορούσε να είναι ένα σύμπτωμα της νόσου COVID-19.
Πάντως, ο M. Pence βρέθηκε αρνητικός στο τεστ για τη νόσο Covid- 19 που υποβλήθηκε την Τρίτη 6/10/2020, σύμφωνα με το αμερικανικό δίκτυο CBS News.
Στον Λευκό Οίκο συνεχίζεται η έντονη ανησυχία μετά τα αλλεπάληπα θετικά τεστ όσων βρέθηκαν κοντά στον νοσούντα από Covid19 πρόεδρο των ΗΠΑ, Donald Trump.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης