Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ για δικαστική απόφαση για Χρυσή Αυγή: Στην ιστορία η σημερινή ημέρα για τη νίκη της Δημοκρατίας

tags :
ΣΥΡΙΖΑ για δικαστική απόφαση για Χρυσή Αυγή: Στην ιστορία η σημερινή ημέρα για τη νίκη της Δημοκρατίας
Ευθύνη όλων να μην επιτραπεί ξανά στο φίδι του ναζισμού να μολύνει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ
Την δικαστική απόφαση που έκρινε εγκληματική οργάνωση την Χρυσή Αυγή χαιρετίζει ο ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος κάνει λόγο για μια ιστορική ημέρα που αποτελεί νίκη για το Κράτος Δικαίου.
«Η σημερινή ημέρα περνάει στην Ιστορία της χώρας ως μια ημέρα νίκης για το Κράτος Δικαίου, ως μια ημέρα νίκης για τη Δικαιοσύνη και, τελικά, ως μια ημέρα νίκης για την ίδια τη Δημοκρατία.
Χαιρετίζουμε την ιστορική καταδικαστική απόφαση του Δικαστηρίου για τα μέλη της ναζιστικής εγκληματικής οργάνωσης Χρυσή Αυγή.
Χαιρετίζουμε, ακόμα, τους χιλιάδες πολίτες που συγκεντρώθηκαν έξω από το Εφετείο προκειμένου να φωνάξουν υπέρ της νίκης της Δημοκρατίας.
Το πλατύ δημοκρατικό ρεύμα που σχηματίστηκε σήμερα στη Λεωφόρο Αλεξάνδρας μαζί με τους χιλιάδες ακόμα πολίτες που δεν μπόρεσαν να έρθουν, αποτελεί τον πραγματικό προστατευτικό κλοιό της Δημοκρατίας απέναντι στον φασισμό.
Πλέον είναι ευθύνη όλων να μην επιτραπεί ξανά στο φίδι του ναζισμού να μολύνει την κοινωνία και το πολιτικό σύστημα» αναφέρει ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης