Τελευταία Νέα
Διεθνή

Γαλλία: Τέσσερις άστεγοι κέρδισαν στο λόττο 50.000 ευρώ με τον πιο απίστευτο τρόπο!

Γαλλία: Τέσσερις άστεγοι κέρδισαν στο λόττο 50.000 ευρώ με τον πιο απίστευτο τρόπο!
Τέσσερις νέοι ζητιάνευαν μπροστά από ένα μπαρ στη δυτική Γαλλία, όταν πελάτης τους έδωσε ένα δελτίο λόττο το οποίο «άξιζε» εν τέλει... 50.000 ευρώ
Χαμογέλασε η τύχη σε τέσσερις αστέγους στην Γαλλία με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο.
Την ώρα που ζητιάνευαν μπροστά από ένα μπαρ στη Βρετάνη, στη δυτική Γαλλία, ένας πελάτης τους έδωσε ένα δελτίο λόττο και οι τέσσερις άστεγοι κέρδισαν με αυτό... 50.000 ευρώ, όπως έγινε γνωστό από τη γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων (FDJ).
«Ζητιάνευαν κοντά στο μπαρ Minuit στη Βρέστη, ένας πελάτης βγήκε από το κατάστημα και αποφάσισε να τους δώσει το δελτίο του αξίας 1 ευρώ», περιγράφει η FDJ, σε ένα δελτίο τύπου που εξέδωσε.
«Φανταστείτε την έκπληξη που ένιωσαν οι τέσσερις νέοι, όταν ανακάλυψαν ότι είχαν κερδίσει όχι 5 ευρώ, αλλά 50.000 ευρώ!».
Οι τέσσερις άστεγοι, ηλικίας περίπου 30 ετών σύμφωνα με την FDJ, μοιράστηκαν τα κέρδη, πήραν δηλαδή ο καθένας τους 12.500 ευρώ.
«Είχαν μείνει εμβρόντητοι, όμως τα πράγματα ήταν ξεκάθαρα στο μυαλό τους», περιέγραψε στο Γαλλικό Πρακτορείο η γαλλική αρχή τυχερών παιγνίων.
Είπαν μάλιστα στη FDJ ότι δεν γνωρίζουν προς το παρόν τι θα κάνουν με τα χρήματα, όμως, σκοπεύουν, καταρχάς, να φύγουν από την πόλη της Βρέστης.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης