Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, M. Obama: Ο Trump απέτυχε να πάρει στα σοβαρά την πανδημία

Πυρά της πρώην πρώτης κυρίας των ΗΠΑ, M. Obama: Ο Trump απέτυχε να πάρει στα σοβαρά την πανδημία
Η MIchelle Obama κατηγορεί τον Trump για κακή διαχείριση και επιδείνωση της κρίσης που επέφερε ο κορωνοϊός
Εναντίον του προέδρου Trump τάσσεται και η πρώην Πρώτη Κυρία των ΗΠΑ M. Obama, κατηγορώντας τον για κακή διαχείριση και επιδείνωση της κρίσης που επέφερε ο κορωνοϊός.
Η κυρία Obama έδωσε την δική της αξιολόγηση για τον χειρισμό της πανδημίας σε ένα βίντεο, που στήριζε παράλληλα τον Δημοκρατικό υποψήφιο Joe Biden, για τις προεδρικές εκλογές της 3ης Νοεμβρίου 2020.
«Αν είσαι γονέας σαν εμένα, νιώθεις τις συνέπειες της αποτυχίας αυτού του προέδρου να αντιμετωπίσει σοβαρά αυτήν την πανδημία»,
δήλωσε η κ. Obama, σύζυγος του πρώην προέδρου Barak Obama.
Στο βίντεο, είπε επίσης ότι ο κ. Trump δεν είχε σαφές σχέδιο για την προστασία της χώρας απέναντι στον ιό, ο οποίος σκότωσε περισσότερους Αμερικανούς από εκείνους κατά τη διάρκει πολέμων στο Ιράκ, το Αφγανιστάν, το Βιετνάμ και την Κορέα, όπως ανέφερε η ίδια.
«Στη μεγαλύτερη κρίση της ζωής μας, διπλασίασε τη διαίρεση και τη δυσαρέσκεια, αγωνίστηκε ενάντια σε μέτρα που θα μπορούσαν να μετριάσουν τη ζημιά»
«Ο Trump συνεχίζει να πραγματοποιεί εκδηλώσεις, χωρίς μάσκες ή κοινωνικές αποστάσεις εκθέτοντας εν γνώσει του. τους υποστηρικτές του σε έναν επικίνδυνο ιό ," είπε η πρώην πρώτη κυρία.
Αμετανότητος ο Trump υποβαθμίζει τον ιό μετά το εξιτήριο του
Την ίδια ώρα, επιμένει να υποβαθμίζει τον κίνδυνο του κορωνοϊού ο Donald Trump παρότι νοσεί και μάλιστα κάνει θεραπεία με φάρμακα στα οποία μόνο ο ίδιος έχει πρόσβαση.
Αμετανόητος ο νυν πρρόδρος ο οποίος λίγες μόλις ώρες μετά το εξιτήριο από το νοσοκομείο εξίσωσε την πανδημία του κορωνοϊού, με την... γρίπη.
Με νέα ανάρτηση στο Twitter, ο πρόεδρος των ΗΠΑ κάλεσε τους πολίτες να μάθουν να ζουν με τον φονικό ιό (6/10/2020).
«Η εποχή της γρίπης έρχεται!»
«Πολλοί άνθρωποι κάθε χρόνο, μερικές φορές πάνω από 100.000 και παρά το εμβόλιο, πεθαίνουν από την γρίπη. Θα κλείσουμε την χώρα μας; Όχι, μάθαμε να ζούμε με αυτήν, όπως μαθαίνουμε να ζούμε με την Covid, σε πολλούς πληθυσμούς πολύ λιγότερο θανατηφόρος »
ανέφερε χαρακτηριστικά στη δημοσίευσή του προκαλώντας σφοδρές αντιδράσεις παγκοσμίως.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης