Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Θανάσης Κούστας: Στόχος μας είναι η καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος όπου οι νέοι θα αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα

tags :
Θανάσης Κούστας: Στόχος μας είναι η καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος όπου οι νέοι θα αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα
Η Πάτρα επλήγη σε απόλυτο βαθμό την εικοσαετία 1975-1995
Για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει η Αναπτυξιακή του Επιμελητηρίου Αχαΐας, υλοποιώντας ευρωπαϊκά προγράμματα μιλά σε συνέντευξή του στην εκπομπή του Χάρη Ντιγριντάκη, Τρίποντο στην οικονομία, στον Alpha 98,9, o Θανάσης Κούστας, διευθυντής της Αναπτυξιακής Εταιρείας του Επιμελητηρίου Αχαΐας.
Όπως επισημαίνει στόχος των προγραμμάτων είναι η καλλιέργεια ενός περιβάλλοντος τέτοιου, στο οποίο θα μπορέσουν να αναπτύξουν επιχειρηματική δραστηριότητα οι νέοι.
«Σχετικά με την αποβιομηχάνιση, η Πάτρα επλήγη σε απόλυτο βαθμό την εικοσαετία 1975-1995, όταν διαχρονικά έκλεισαν 80 μεσαίες και μεγάλες βιομηχανίες και 30.000 άμεσα εργαζόμενοι βρέθηκαν χωρίς δουλειά και χωρίς αντικείμενο. Καταλαβαίνετε τι πλήγμα ήταν αυτό για την πόλη. Τα προγράμματα που υλοποιούμε έχουν διαφορετικούς προσανατολισμούς, δηλαδή υπάρχουν προγράμματα για τον ναυτικό τομέα, για τη δημιουργική και πολιτιστική βιομηχανία», επισημαίνει, μεταξύ άλλων, ο Θανάσης Κούστας.

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη εδώ:
http://www.alpha989.com/Interview.aspx?a_id=87500

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης