Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Οκτώβριος νέων σειρών στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το «The Good Lord Bird»

tags :
Οκτώβριος νέων σειρών στην COSMOTE TV: Πρεμιέρα για το «The Good Lord Bird»
Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 5/10 στις 23.00, αμέσως μετά την Αμερική
Με τη νέα σειρά εποχής «The Good Lord Bird» για την κατάργηση της δουλείας στις ΗΠΑ, όπου ο Ίθαν Χοκ έχει διπλό ρόλο δημιουργού και πρωταγωνιστή, να ξεχωρίζει, ξεκινούν οι πρεμιέρες του Οκτωβρίου στην COSMOTE TV.
Στον νέο του τηλεοπτικό ρόλο, ο υποψήφιος για OSCAR ηθοποιός και σεναριογράφος (Boyhood, Before Midnight) υποδύεται έναν ένθερμο πολέμιο του θεσμού της δουλείας, ο οποίος με τη δράση του φέρνει τα πάνω-κάτω στην πολιτεία του Κάνσας.
Η σειρά κάνει πρεμιέρα την Δευτέρα 5/10 στις 23.00, αμέσως μετά την Αμερική.
Πλάι στον Ίθαν Χοκ συμπρωταγωνιστεί ο Τζόσουα Κέιλεμπ Τζόνσον (Black-ish), ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει και η τηλεοπτική αυτή τη φορά «συνάντηση» του ηθοποιού με τον κινηματογραφικό του γιο Έλαρ Κολτρέιν μετά το οσκαρικό «Boyhood».
Η ατζέντα του Οκτωβρίου περιλαμβάνει και άλλες τηλεοπτικές πρεμιέρες, όπως τη νέα σεζόν του «The Spanish Princess», τη μίνι σειρά «Honour» με την Κίλι Χιουζ (The Durrells, Bodyguard), το «High Fidelity» με την Ζόι Κράβιτζ, τον 3οκύκλο της σειράς θρίλερ «Riviera» από τον βραβευμένο με OSCAR Νιλ Τζόρνταν (The Crying Game) κ.α.
Προορισμός για τις πρεμιέρες της σεζόν, είναι το COSMOTE SERIES HD και το κανάλι COSMOTE SERIES MARATHON HD που προβάλλει όλα τα επεισόδια των σειρών back-2-back.


www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης