Τελευταία Νέα
Διεθνή

Που θα εστιάσει την εκστρατεία του ο Biden, μετά τη νοσηλεία Trump και ένα μήνα πριν από τις εκλογές 3/11

Που θα εστιάσει την εκστρατεία του ο Biden, μετά τη νοσηλεία Trump και ένα μήνα πριν από τις εκλογές 3/11
Το μήνυμα που θα προβάλλει ο υποψήφιος των Δημοκρατικών ένα μήνα πριν από τις προεδρικές εκλογές

Την ώρα, που ο Αμερικανός πρόεδρος Donald Trump παραμένει νοσηλευόμενος σε στρατιωτικό νοσοκομείο για θεραπεία από τον Covid -19 ο Δημοκρατικός υποψήφιος στις προεδρικές εκλογές στις 3/11 Joe Biden θα εστιάσει στην αντίδραση των ΗΠΑ απέναντι στην πανδημία ένα μήνα πριν από τις κάλπες.
Ο πρώην αντιπρόεδρος ο οποίος διαγνώστηκε αρνητικός στον ιό, ευχήθηκε επανειλημμένα ταχεία ανάρρωση στον Αμερικανό πρόεδρο.
Ωστόσο, ο Biden και η εκστρατεία του χρησιμοποίησαν τη  δοκιμασία του προέδρου για να υπογραμμίσουν ένα προεκλογικός μήνυμα: Ο Biden θα αντιμετώπιζε την πανδημία καλύτερα από τον Trump.
H αναπληρώτρια διευθύντρια της καμπάνιας Kate Bedingfield δήλωσε πως ο Biden θα συνεχίσει να έχει σημαία της εκστρατείας του, πως ο ίδιος έχει τη σταθερότητα για να ξεπεράσει η χώρα την πανδημία, όπως σημειώνει το Reuters.
«Είναι μια επιλογή μεταξύ δύο διαφορετικών μορφών ηγεσίας και από τότε που ο ιός ήρθε στις ακτές μας την άνοιξη, ο Joe Biden ηγείται του παραδείγματος», είπε στο ABC's επικαλούμενη τη χρήση μάσκας, της κοινωνικής απόστασης και των ορίων της εκστρατείας σχετικά με τον αριθμό των ατόμων σε εκδηλώσεις καμπάνιας.
«Νομίζω ότι αυτό ψάχνουν οι Αμερικανοί», συνέχισε.
Ο Biden αναμένεται από τη Δευτέρα (5/10) να πραγματοποιήσει εκστρατεία στη Florida όπου οι δημοσκοπήσεις δείχνουν μια σκληρή μάχη για να κερδίσουν τις κρίσιμες 29 ψήφους του εκλογικού σώματος της πολιτείας.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης