Τελευταία Νέα
Κοινωνία

Στα Θυμαράκια η Κυριακάτικη δράση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων - Μπακογιάννης: Εντατική δουλειά και επιμονή

Στα Θυμαράκια η Κυριακάτικη δράση καθαριότητας του Δήμου Αθηναίων - Μπακογιάννης: Εντατική δουλειά και επιμονή
"Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας που κάνουμε κάθε Κυριακή, συνοδεύονται και από απολυμάνσεις", δήλωσε ο Κ. Μπακογιάννης
Συνεχίζονται με ακόμα πιο εντατικούς ρυθμούς οι Κυριακάτικες δράσεις καθαριότητας και απολύμανσης του Δήμου Αθηναίων στις γειτονιές της πόλης, με στόχο τη βελτίωση της καθημερινότητας στην πρωτεύουσα, ιδιαίτερα αυτή την περίοδο της πανδημίας.
Το πρωί, οι εργαζόμενοι της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης ήταν παρόντες στο καθιερωμένο Κυριακάτικο ραντεβού στις γειτονιές της Αθήνας.
Με την συνδρομή 20 μηχανημάτων, περίπου 30 άνθρωποι του τμήματος οδοκαθαρισμού πραγματοποίησαν μεγάλη επιχείρηση υδροσάρωσης, καθαρισμού και απολύμανσης στα Θυμαράκια, στην 4η Δημοτική Κοινότητα.
Δρόμοι, πεζοδρόμια, πεζόδρομοι και πολυσύχναστα σημεία πλύθηκαν με τη βοήθεια πιεστικών μηχανημάτων και απολυμάνθηκαν σχολαστικά, ώστε οι πολίτες να απολαμβάνουν τη γειτονιά τους πιο καθαρή και περιποιημένη.
Η προσπάθεια για μια Αθήνα όμορφη και όσο το δυνατόν πιο προστατευμένη υγειονομικά είναι διαρκής και για την επίτευξη αυτού του στόχου ολόκληρος ο μηχανισμός του Δήμου βρίσκεται επί ποδός, πραγματοποιώντας καθημερινά μπαράζ συντονισμένων δράσεων σε κάθε γωνιά της πόλης, από το κέντρο μέχρι κάθε μία από τις 129 γειτονιές της.
 «Όλες οι μεγάλες επιχειρήσεις καθαριότητας που κάνουμε κάθε Κυριακή, συνοδεύονται και από απολυμάνσεις.
 Είναι ο συνδυασμός της καθαριότητας και της προστασίας της Δημόσιας Υγείας που γίνεται με σχεδιασμό, εντατική δουλειά και επιμονή για να είμαστε όλοι ασφαλείς», δήλωσε ο Δήμαρχος Αθηναίων, Κ. Μπακογιάννης.
 
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης