Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

H Λουξ επίσημο αναψυκτικό του 1ου Super Cup Basket

tags :
H Λουξ επίσημο αναψυκτικό του 1ου Super Cup Basket
Η Λουξ αποτέλεσε το επίσημο αναψυκτικό του 1ου Super Cup Basket
Η Λουξ αποτέλεσε το επίσημο αναψυκτικό του 1ου Super Cup Basket που διοργανώθηκε στο κλειστό γυμναστήριο Περιστερίου «Ανδρέας Παπανδρέου» την Τετάρτη 23 και την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου με νικητή τον Προμηθέα.
Ειδικότερα, τα αναψυκτικά λουξ δρόσισαν τους αθλητές που συμμετείχαν στους 4 αγώνες του 1ου Super Cup Basket, που αποτελεί έναν νέο και φιλόδοξο θεσμό του ΕΣΑΚΕ με στόχο την περαιτέρω ανάπτυξη και αναβάθμιση του επαγγελματικού μπάσκετ στην Ελλάδα.
Οι συμμετέχουσες ομάδες ήταν οι τέσσερις καλύτερες της βαθμολογίας της Basket League της περασμένης σεζόν (Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ, ΑΕΚ, Περιστέρι και Προμηθέας Πάτρας) και προσέφεραν εντυπωσιακό θέαμα μέσω του 1ου Super Cup Basket, της αθλητικής διοργάνωσης που είναι πλήρως εναρμονισμένη με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.
H Λουξ, που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παράδοσης και ιστορίας, στηρίζει συστηματικά τον ελληνικό αθλητισμό και «αγκαλιάζει» αξιόλογες προσπάθειες και αθλητικά δρώμενα που έχουν χαρακτήρα γιορτής και αναδεικνύουν το φίλαθλο πνεύμα.

Λίγα λόγια για τη Λουξ

Η Λουξ, η μεγαλύτερη 100% ελληνική εταιρεία αναψυκτικών και χυμών που φέτος συμπληρώνει 70 χρόνια παρουσίας στην αγορά και αποτελεί ιδρυτικό Μέλος της πρωτοβουλίας ΕΛΛΑ-ΔΙΚΑ ΜΑΣ, ξεχωρίζει για τις αυθεντικές συνταγές, την υψηλή ποιότητα και τη χαρακτηριστική γεύση των προϊόντων λουξ, ακολουθώντας μια σταθερά ανοδική πορεία. Με διακρίσεις σε αξιόλογες διοργανώσεις, όπως στα Βραβεία Καινοτομία και Δημιουργική Επιχειρηματικότητα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, Corporate Superbrand Greece, European Business Awards, Healthy Diet Awards, Ελληνική Αξία του ΣΒΕ, στη διοργάνωση του ΕΒΕΑ ως «Επιχείρηση και Παράδοση», Retail Business Awards κλπ., έχει καταξιωθεί στην προτίμηση των καταναλωτών, με ισχυρή παρουσία στα ράφια εντός και εκτός συνόρων. Επιπλέον, η νέα γενιά αναψυκτικών λουξ plus ‘n light και λουξ plus ‘n light tea, εισάγει μια νέα κατηγορία στα light αναψυκτικά και αποτελεί καινοτομία σε διεθνές επίπεδο.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης