Τελευταία Νέα
Δελτία Τύπου

Συνεργασία Mastercard - Netcetera στηρίζει τους εμπόρους λιανικής

tags :
Συνεργασία Mastercard - Netcetera στηρίζει τους εμπόρους λιανικής
Συνεργασία Mastercard-Netcetera στηρίζει τους εμπόρους λιανικής
Η Mastercard ανακοινώνει την αποκλειστική συνεργασία με την Netcetera, με στόχο τη διασφάλιση της συμμόρφωσης των εμπόρων λιανικής και άλλων ενδιαφερόμενων επιχειρήσεων με την Ευρωπαϊκή Οδηγία PSD2, καθώς και την υποστήριξη αυτών σε όλες τις διαδικασίες εφαρμογής της, αναφέρει ανακοίνωση.
Η Mastercard και η Netcetera, η οποία αποτελεί ηγέτη στην αγορά των υπηρεσιών 3-D Secure και συνεργάτη της EMVCo, υποστηρίζουν τους εμπόρους για τη βελτίωση των συναλλαγών και των ποσοστών μετατροπής τους σε εγκρίσεις (Conversion Rates), δίνοντας τους τη δυνατότητα, για πρώτη φορά, να ελέγχουν τις διαδικτυακές αγορές των καταστημάτων τους, προσθέτει η ανακοίνωση.
Η συνεργασία της Mastercard με την Netcetera αποσκοπεί στην ενίσχυση της ετοιμότητας των εμπόρων, για την κατάλληλη ανταπόκρισή τους στις απαιτήσεις της EMV® 3DS 2.x, αλλά και την εφαρμογή της μεθόδου του Mastercard® Identity Check™ στις συναλλαγές τους. Τα προγράμματα ελέγχου εκτελούνται στον Netcetera 3DS Access Control Server (ACS), ο οποίος είναι πιστοποιημένος με το πιο πρόσφατο πρότυπο ταυτοποίησης 3DS 2.2.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης