Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Με γελοίους ισχυρισμούς η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών

ΣΥΡΙΖΑ: Με γελοίους ισχυρισμούς η κυβέρνηση προσπαθεί να καλύψει την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών
Για «γελοίους ισχυρισμούς» με τους οποίους προσπαθεί ο πρωθυπουργός «να καλύψει το φιάσκο με τη Συμφωνία των Πρεσπών» κάνει λόγο ο αναπληρωτής εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ
Για «γελοίους ισχυρισμούς» με τους οποίους προσπαθεί ο πρωθυπουργός «να καλύψει το φιάσκο με τη Συμφωνία των Πρεσπών» κάνει λόγο ο αναπληρωτής εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία, Στέργιος Καλπάκης σε τηλεοπτική δήλωσή του.
«Ο κ. Γεωργιάδης, που προχθές ήταν στη Θεσσαλονίκη με δύο αναπληρωτές πρωθυπουργούς της Βόρειας Μακεδονίας, δήλωσε χθες ότι η κυβέρνηση "θα αλλάξει τα δύο κρίσιμα σημεία που είναι η εθνικότητα και η γλώσσα" στη Συμφωνία των Πρεσπών και μάλιστα ότι έχει ενημερώσει και τις ΗΠΑ για την πρόθεση αυτή», αναφέρει ο κ. Καλπάκης καλώντας «τον κ. Μητσοτάκη να απαντήσει άμεσα» αν «έθεσε το ζήτημα αυτό στις συναντήσεις του με τον κ. Zaev και τον κ. Pompeo».
Συνεχίζοντας ο κ. Καλπάκης τονίζει πως «αντί να προσπαθεί η ΝΔ με γελοίους ισχυρισμούς να καλύψει το φιάσκο με την ιστορική εξαπάτηση για τη Συμφωνία των Πρεσπών», να «απαντήσει επιτέλους ο κ. Μητσοτάκης [εάν] θα ζητήσει συγγνώμη από τους πολίτες και τον ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία για την προεκλογική εξαπάτηση, όπως τον καλεί και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου της ΝΔ».
«Και φυσικά, θα φέρει άμεσα τις συμφωνίες με τη Βόρεια Μακεδονία για ψήφιση στη Βουλή ή θα παραμείνει εκβιαζόμενος από τους βουλευτές του;», αναρωτιέται καταλήγοντας ο ο αναπληρωτής εκπροσώπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτική Συμμαχία.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης