Τελευταία Νέα
Διεθνή

Δυσοίωνες αποκαλύψεις για την υγεία του θρυλικού Michael Schumacher

tags :
Δυσοίωνες αποκαλύψεις για την υγεία του θρυλικού Michael Schumacher
Δυσοίωνες αποκαλύψεις για την υγεία του «Schumi»
Ένα μοντέλο από την Ιταλία, πρώην σύζυγος του Flavio Briatore, σκιαγραφεί μια ακόμα χειρότερη κατάσταση για τον θρύλο της Formula 1, Michael Schumacher.
Η Elisabetta Gregoraci, που παίρνει μέρος στο ιταλικό Big Brother, ισχυρίστηκε πως ο 7 φορές πρωταθλητής που υπέστη εγκεφαλικό τραύμα σε πίστα του σκι στις γαλλικές Άλπεις το 2013, μπορεί να επικοινωνήσει μόνο με τα μάτια.
Είπε ακόμα πως τον έχουν μεταφέρει από την οικία του στην Ελβετία σε μια βίλα στην Ισπανία, στο νησί της Μαγιόρκα συγκεκριμένα, η οποία έχει μεταμορφωθεί σε κανονικό νοσοκομείο.
Ελάχιστοι επιτρέπονται να μπαινοβγαίνουν στην πολυτελή κατοικία.
Όσα είπε φαίνεται να επιβεβαιώνονται μερικώς από ισπανικά μέσα, το ρεπορτάζ των οποίων λέει πως η σύζυγος του Michael, Corinna, αγόρασε πράγματι την έπαυλη της Μαγιόρκα από τον πρόεδρο της Ρεάλ Μαδρίτης, Florentino Perez.
«Ο Michael δεν μιλά, επικοινωνεί με τα μάτια», είπε η Gregoraci, «μετακόμισαν στην Ισπανία και η γυναίκα του έχει φτιάξει ένα νοσοκομείο μέσα στο σπίτι.
Μόνο τρεις άνθρωποι επιτρέπεται να τον επισκέπτονται και ξέρω ποιοι είναι».
Τα όσα είπε η Gregoraci ελέγχονται φυσικά και δεν πρέπει να θεωρούνται δεδομένα.
Η κατάσταση του Michael παραμένει εξάλλου επτασφράγιστο μυστικό, καθώς η οικογένεια θέλει να περιφρουρήσει και την εικόνα και την ιδιωτικότητα του θρύλου του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Οι δηλώσεις της έρχονται πάντως λίγο μετά τους ισχυρισμούς του διαπρεπούς νευροχειρουργού Erich Riederer σε ντοκιμαντέρ της γαλλικής τηλεόρασης ότι ο Michael είναι «σε κατάσταση φυτού».
«Είναι ξύπνιος», είπε ο γιατρός, «αλλά δεν επικοινωνεί».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης