Τελευταία Νέα
Διεθνή

Farley (Ceo της Ford): Ριζική αναδιάρθρωση και νέοι στόχοι για την εταιρεία

Farley (Ceo της Ford): Ριζική αναδιάρθρωση και νέοι στόχοι για την εταιρεία
Αλλαγές ανακοίνωσε ο νέος CEO της αμερικανικής αυτοβιομηχανίας που διαδέχεται στο τιμόνι της Ford, τον Jim Hackett
Αναδιάρθρωση στις επιχειρηματικές δραστηριότητες της Ford, ανακοίνωσε ο νέος Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Jim Farley καθώς διαδέχεται τον Jim Hackett στην ηγεσία της κορυφαίας, αμερικανικής αυτοκινητοβιομηχανίας.
Οι αλλαγές επικεντρώνονται στον εξορθολογισμό των δραστηριοτήτων και στη συγκέντρωση αποφάσεων με υπευθυνότητα γύρω από ομάδες προϊόντων και πελατών σε τρεις περιφερειακές επιχειρηματικές μονάδες - σε Αμερική, Ευρώπη και Κίνα σύμφωνα με το CNBC.
Προβλέπονται επίσης τροποποιήσεις σε βασικούς τομείς ανάπτυξης, όπως οι αυτόνομες και ηλεκτρικές τεχνολογίες, καθώς και εμπορικά οχήματα.
Οι στόχοι της εταιρείας επικεντρώνονται στην κορυφαία ανάπτυξη, την υψηλή ποιότητα και την ικανοποίηση των πελατών, τα σταθερά προσαρμοσμένα περιθώρια προ φόρων 8% σύμφωνα με τη Ford.
«Τα τελευταία τρία χρόνια, υπό την ηγεσία του Jim Hackett, έχουμε σημειώσει σημαντική πρόοδο για να γίνουμε μια ζωντανή, κερδοφόρα εταιρεία» , ανέφερε σε δήλωσή του ο Farley.
Η Ford ανακοίνωσε αρκετές αλλαγές σχετικά την αναδιάρθρωση από τον σχεδιασμό μέχρι την εκτέλεση, συμπεριλαμβανομένης της αποχώρησης του CFO Tim Stone, ενός πρώην στελέχους της Amazon.
Ο αμερικανικός κολοσσός στην αυτοκινητοβιομηχανία σκοπεύει επιπλέον να προσθέσει νέα στελέχη για τις θέσεις του διευθυντή πληροφοριών και του επικεφαλής μάρκετινγκ.

www.bankingnews.gr 

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης