Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (ΗΠΑ): Οι Αμερικανοί δεν θα ανεχθούν να παραμείνει ο Trump στην προεδρία αν ηττηθεί

tags :
Biden (ΗΠΑ): Οι Αμερικανοί δεν θα ανεχθούν να παραμείνει ο Trump στην προεδρία αν ηττηθεί
Ο Joe Biden, ο υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ, διαβεβαίωσε ότι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι «δεν θα το ανεχθούν» αν ο Donald Trump ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου και αρνηθεί να αποχωρήσει από το αξίωμα
Ο Biden διατηρεί σταθερό προβάδισμα στις δημοσκοπήσεις εδώ και μήνες σε εθνικό επίπεδο, ωστόσο στις αμφίρροπες πολιτείες που, κατά παράδοση, κρίνουν τις εκλογές, αναμένεται ότι θα δώσει μάχη στήθος με στήθος με τον Trump
Ο Joe Biden, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για την προεδρία των ΗΠΑ, διαβεβαίωσε ότι οι Αμερικανοί ψηφοφόροι «δεν θα το ανεχθούν» αν ο Donald Trump ηττηθεί στις εκλογές του Νοεμβρίου και αρνηθεί να αποχωρήσει από το αξίωμα.
Στην πρώτη τηλεμαχία τους, τα ξημερώματα σήμερα, ο Trump δεν δεσμεύτηκε ότι θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών, επαναλαμβάνοντας τις αθεμελίωτες κατηγορίες ότι η αύξηση των επιστολικών ψήφων λόγω της πανδημίας θα οδηγήσει σε εκτεταμένη νοθεία.
Ο Biden προέτρεψε τους Αμερικανούς να τον ψηφίσουν μαζικά, ώστε να μηδενιστεί η πιθανότητα να θελήσει ο Trump να παραμείνει στον Λευκό Οίκο, αν χάσει τις εκλογές.
«Ο πρόεδρος θα παραιτηθεί.
Ο αμερικανικός λαός δεν θα το ανεχθεί.
Καμία υπηρεσία δεν θα ανεχόταν να συμβεί κάτι τέτοιο» είπε ο Δημοκρατικός πρώην αντιπρόεδρος σε μια προεκλογική συγκέντρωση στο Αλάιανς του Οχάιο, μιας από τις «αμφίρροπες» Πολιτείες.
Κατά τη διάρκεια του debate, ο Trump ρωτήθηκε αν θα αποδεχθεί το αποτέλεσμα των εκλογών και απάντησε: «Αν δω να χειραγωγούνται δεκάδες χιλιάδες ψηφοδέλτια, δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό.
Θα πρόκειται για πρωτοφανή απάτη».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης