Τελευταία Νέα
Διεθνή

Biden (ΗΠΑ): Ρεκόρ χρημάτων συγκέντρωσε η εκστρατεία των Δημοκρατικών μετά το εκρηκτικό debate με Trump

Biden (ΗΠΑ): Ρεκόρ χρημάτων συγκέντρωσε η εκστρατεία των Δημοκρατικών μετά το εκρηκτικό debate με Trump
Η επιτυχία συγκέντρωσης χρημάτων για τους Δημοκρατικούς δείχνει ότι το debate μπορεί να έχει δώσει ώθηση στον Biden για τις προεδρικές εκλογές
Ο Joe Biden και το κόμμα του σημείωσαν τεράστια αύξηση στα χρήματα από δωρεές, κατά τη διάρκεια και μετά το debate της Τρίτης 29/09/2020 μεταξύ του υποψηφίου των Δημοκρατών και του Προέδρου των ΗΠΑ, Donald Trump.
Ο ιστότοπος συγκέντρωσης χρημάτων των Δημοκρατικών, γνωστός ως ActBlue, είχε σχεδόν 8 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 9:00 μ.μ. και 11:00 μ.μ., σύμφωνα με το live ticker. 
Μέχρι τις 9:30.το πρωί της 30ης Σεπτεμβρίου 2020, τα στοιχεία έδειξαν ότι, από την έναρξη της συζήτησης, τουλάχιστον 25 εκατομμύρια δολάρια είχαν συγκεντρωθεί στον ιστότοπο σε διάφορες εκστρατείες και επιτροπές για τις προεδρικές εκλογές αναφέρει δημοσίευμα του CNBC. 
Εκπρόσωποι από την εκστρατεία του Biden είπαν στους δημοσιογράφους αργά την Τρίτη 29/09/2020- ημέρα debate) ότι συγκέντρωσαν 3,8 εκατομμύρια δολάρια μεταξύ 10:00 μ.μ. και 11:00 μ.μ. μέσω του ActBlue, το οποίο ανέφεραν ως ρεκόρ/ μιας ώρας στον ιστότοπο. 
Ο Rufus Gifford, αναπληρωτής διευθυντής της καμπάνιας του Biden, έκανε tweet την Τετάρτη ότι δεν είχε λάβει ποτέ τόσες πολλές «κλήσεις / μηνύματα / email από άτομα που θέλουν να δώσουν χρήματα στην εκστρατεία» από ό, τι είχε τις τελευταίες 12 ώρες. 
Η επιτυχία συγκέντρωσης χρημάτων για τους Δημοκρατικούς δείχνει ότι η συζήτηση μπορεί να έχει δώσει ώθηση στον Biden και στο κόμμα του. 

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης