Τελευταία Νέα
Διεθνή

Πυρά Biden κατά Facebook για «οπισθοχώρηση» στον αγώνα κατά της παραπληροφόρησης στις εκλογές

Πυρά Biden κατά Facebook για «οπισθοχώρηση» στον αγώνα κατά της παραπληροφόρησης στις εκλογές
Οι Δημοκρατικοί κατηγορούν την πλατφόρμα για οπισθοδρόμηση στις δεσμεύσεις της περί προστασίας της δημοκρατίας
Σε ένα οργισμένο μήνυμα προς τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook Mark Zuckerberg τη Δευτέρα 29/09/2020, το επιτελείο του Biden κατηγόρησε την πλατφόρμα για οπισθοδρόμηση στο έργο της για την προστασία της δημοκρατίας στις ΗΠΑ.
Ο αγώνας που κήρυξε το Facebook κατά της παραπληροφόρησης σχετικά με τις προεδρικές εκλογές του 2020, φαίνεται πως μένει στάσιμος σύμφωνα με την πλευρά των Δημοκρατικών.
«Αντί να βλέπουμε πρόοδο, είδαμε οπισθοχώρησηι», έγραψε ο υπεύθνος της εκστρατείας Biden, Jen O’Malley Dillon σε μια επιστολή προς τον Zuckerberg σύμφωνα με το CNBC.
«Η συνεχής υπόσχεση του Facebook για μελλοντική δράση δεν χρησιμεύει παρά ως δικαιολογία για αδράνεια». συμπλήρωσε ο ίδιος.
Το Facebook κατηγορείται ότι δεν ενήργησε σύμφωνα με τις δεσμεύσεις του για την απαγόρευση μηνυμάτων που παρουσιάζουν εσφαλμένα ποιοι μπορούν να ψηφίσουν και πώς.
Παραπέμπει μάλιστα, σε ένα πρόσφατο βίντεο που δημοσιεύτηκε στη σελίδα του Facebook για την εκστρατεία των Ρεπουμπλικανών με τον Donald Trump Junior να ισχυρίζεται πως οι αντίπαλοι του πατέρα του έχουν ένα σχέδιο «να προσθέσουν εκατομμύρια ψευδείς ψηφοδέλτια που μπορούν να ακυρώσουν την ψήφο σας και να ανατρέψουν τις εκλογές».

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης