Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

ΤUI: Με τι προμήθεια θα στέλνει ταξίδια σε Κωνσταντινούπολη μέχρι Μάρτιο 2021

tags :
ΤUI: Με τι προμήθεια θα στέλνει ταξίδια σε Κωνσταντινούπολη μέχρι Μάρτιο 2021
Η TUI Russia ανακοίνωσε το πρόγραμμα πτήσεων charter προς την Κωνσταντινούπολη, μέσω της Ural Airlines, αποκαλύπτοντας το ποσοστό προμήθειας στους αντιπροσώπους της που δεν αγγίζει το όριο του 15%, όπως είχε ανακοινώσει τον περασμένο Ιούλιο.
Το πρόγραμμα πτήσεων αφορά στην περίοδο 26 Οκτωβρίου 2020 – 28 Μαρτίου 2021. Οι αναχωρήσεις θα εκτελούνται 4 φορές την εβδομάδα – Δευτέρα, Πέμπτη, Παρασκευή και Κυριακή. Με την προμήθεια σε αντιπροσώπους να “κλειδώνει” στο 12%.
Ο νέος προγραμματισμός έρχεται σε απάντηση των ήδη ενισχυμένων καλοκαιρινών αφίξεων Ρώσων τουριστών στα αεροδρόμια της Τουρκίας. Σύμφωνα με τα πρόσφατα στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το τουρκικό Υπουργείο Τουρισμού και Πολιτισμού, περισσότεροι από 1,8 εκατομμύρια ξένοι επισκέπτες επισκέφθηκαν την Τουρκία τον τελευταίο μήνα του καλοκαιριού. Ενώ, κάθε τέταρτος ξένος τουρίστας στην Τουρκία ήταν Ρωσικής προέλευσης.
Αξίζει βεβαίως να σημειωθεί, ότι οι ρωσικές πτήσεις προς Τουρκία ξεκίνησαν την 1η Αυγούστου, κυρίως, χάρη στα προγράμματα πτήσεων των ταξιδιωτικών πρακτορείων. Οι αφίξεις Ρώσων στην Τουρκία κατά το μήνα Αύγουστο έφτασαν πράγματι σχεδόν τις 440 χιλιάδες, ωστόσο η ροή τουριστών από τη Ρωσική Ομοσπονδία εμφανίζεται μειωμένη κατά σχεδόν 60% σε ετήσια βάση.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης