Τελευταία Νέα
Διεθνή

ΗΠΑ: Ο Trump είχε προτείνει το 2016 για αντιπρόεδρο την κόρη του Ivanka

ΗΠΑ: Ο Trump είχε προτείνει το 2016 για αντιπρόεδρο την κόρη του Ivanka
Η Ivanka Trump ανέλαβε όμως στη συνέχεια σύμβουλος του πατέρα της
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ, Donald Trump φαίνεται πως είχε προτείνει την κόρη του Ivanka για τη θέση της αντιπροέδρου του κατά την προεκλογική εκστρατεία του 2016, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα της εφημερίδας Washington Post.
"Πιστεύω ότι θα πρέπει να είναι η Ivanka. Τι λέτε για την Ivanka ως αντιπρόεδρό μου;" είχε ρωτήσει ο τότε υποψήφιος ακόμη με τους Ρεπουμπλικάνους, απευθυνόμενος σε συμβούλους της εκστρατείας τους, ενώ συζητούσαν τις επιλογές τους.
Η εφημερίδα μεταφέρει αυτήν την πληροφορία επικαλούμενη το βιβλίο του R. Gates, του πρώην αναπληρωτή επικεφαλής του προεκλογικού επιτελείου του Turmp σύμφωνα με το ΑΠΕ.
"Είναι λαμπερή, είναι έξυπνη, είναι όμορφη και ο κόσμος θα την αγαπούσε", εξήγησε ο Trump.
Ο μεγιστάνας ήταν "αδιάφορος στις άλλες επιλογές, συμπεριλαμβανομένου και του κυβερνήτη της Ιντιάνα M. Pens, σύμφωνα με το βιβλίο "Wicked Game”.
Η Ivanka, που στη συνέχεια ανέλαβε σύμβουλος του πατέρα της, ήταν εκείνη που του είπε ότι "δεν ήταν καλή ιδέα" και τελικά επελέγη ο Pens, αφού εκφώνησε έναν "παθιασμένο και παρατεταμένο μονόλογο" για τον πρώην πρόεδρο Bill Clinton και την υποψήφια των Δημοκρατικών Hilary Clinton, σε ένα πρόγευμα.
Το βιβλίο πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 13 Οκτωβρίου 2020.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης