Τελευταία Νέα
Διεθνή

Amazon: Ξεκινά η Prime Day στις 13 και 14 Οκτωβρίου

Amazon: Ξεκινά η Prime Day στις 13 και 14 Οκτωβρίου
Η πανδημία λόγω coronavirus άλλαξε το ημερολόγιο αγορών και προσφορών
Η Amazon.com ανακοίνωσε τις ημερομηνίες για τη φετινή Prime Day που ορίζεται στις 13 και 14 Οκτωβρίου 2020.
Η Prime Day, είναι μια εκδήλωση για ψώνια και προσφορές καλοκαιριού αλλά απορρίφθηκε φέτος λόγω της πανδημίας του COVID-19.
Οι ημερομηνίες ανακοινώθηκαν λίγες μέρες μετά την αποκάλυψη του γίγαντα του ηλεκτρονικού εμπορίου για τα έξυπνα ηχεία Echo και άλλων συσκευών, όπως ένα νέο drone home-camera.
Η πανδημία λόγω coronavirus άλλαξε το ημερολόγιο αγορών, επεκτείνοντας την περίοδο «επιστροφή στο σχολείο» και μετατοπίζοντας παράλληλα τα ψώνια για διακοπές.
Ορισμένοι ειδικοί είχαν προτείνει την 10η Οκτωβρίου 2020 ως έναρξη της εορταστικής περιόδου αγορών για φέτος.
Με πολλούς αγοραστές που αναμένεται να αρχίσουν να αγοράζουν αντικείμενα σε λίστες επιθυμιών νωρίτερα από το συνηθισμένο, η Prime Day θα μπορούσε να σηματοδοτήσει την ανεπίσημη έναρξη της περιόδου των εορταστικών αγορών πριν από τις Απόκριες.
Ιστορικά, άλλοι μεγάλοι λιανοπωλητές όπως η Walmart και eBay επωφελήθηκαν επίσης από την Prime Day.
Η Prime Day ξεκινά στις 13 Οκτωβρίου 2020 στα μεσάνυχτα του Ειρηνικού, αν και η Amazon θα αρχίσει προσφορές την Δευτέρα.
Η εταιρεία είπε επίσης ότι θα επενδύσει 100 εκατομμύρια δολάρια σε διαφημιστικές δραστηριότητες που απευθύνονται σε μικρές επιχειρήσεις.
Φέτος η Prime Day θα επεκταθεί περαιτέρω, με την Τουρκία και τη Βραζιλία να συμμετέχουν για πρώτη φορά.
Άλλες χώρες που φιλοξενούν την Prime Day περιλαμβάνουν το Ηνωμένο Βασίλειο, την Ισπανία, τη Σιγκαπούρη, τις Κάτω Χώρες, την Ιαπωνία, τη Γερμανία και την Αυστραλία.
Η Amazon συνήθως δεν παρέχει αποτελέσματα για την Prime Day μετά την εκδήλωση, αλλά είπε πέρυσι (2019) ότι οι πωλήσεις ξεπέρασαν το Black Friday και το Cyber Monday.
Η δική της συσκευή Echo Dot φέρεται να ήταν μία από τις best-seller.
Το ηλεκτρονικό εμπόριο αναμένεται κυρίαρχο φέτος, καθώς οι καταναλωτές αποφεύγουν τα καταστήματα εν μέσω της πανδημίας και προτιμούν τις ανέπαφες συναλλαγές.
www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης