Τελευταία Νέα
Πολιτική

ΣΥΡΙΖΑ: Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτηρίζει ιστορική τη Συμφωνία των Πρεσπών

tags :
ΣΥΡΙΖΑ: Χαιρόμαστε που η κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτηρίζει ιστορική τη Συμφωνία των Πρεσπών
Θα φέρει στη Βουλή τις κυρώσεις συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία ή φοβάται την καταψήφιση τους από τον κ.Σαμαρά και τους μισούς βουλευτές του διερωτάται ο ΣΥΡΙΖΑ
Την ικανοποίηση του για το γεγονός ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη χαρακτηρίζει ιστορική τη Συμφωνία των Πρεσπών εκφράζει ο ΣΥΡΙΖΑ, αναφερόμενος στα όσα υποστηρίζει το κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσε το υπουργείο Εξωτερικών για τη συνάντηση του Έλληνας ΥΠΕΞ, Ν. Δένδια με τον Αμερικάνο ομόλογό του, Mike Pompeo.
«Χαιρόμαστε ιδιαίτερα που η κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη πλέον, όχι μόνο δίνει μάχες υπέρ της Βόρειας Μακεδονίας για την ένταξή της στην Ε.Ε. και το ΝΑΤΟ, αλλά σε επίσημη τοποθέτησή της, στο κοινό ανακοινωθέν με τις ΗΠΑ που εξέδωσε το Υπουργείο Εξωτερικών, χαρακτηρίζει «ιστορική» τη Συμφωνία των Πρεσπών.
Τώρα που συμφωνούμε απόλυτα με τον κ. Μητσοτάκη ότι η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ιστορική, θα φέρει επιτέλους τις κυρώσεις συμφωνιών με τη Βόρεια Μακεδονία προς ψήφιση στη Βουλή ή φοβάται τον πανελλήνιο διασυρμό για την προεκλογική εξαπάτηση του ελληνικού λαού και την καταψήφιση από τον κ. Σαμαρά και τη μισή κοινοβουλευτική του oμάδα;» αναφέρει σε ανακοίνωση του ο ΣΥΡΙΖΑ.

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης