Τελευταία Νέα
Τουρισμός & Αερομεταφορές

Η Air France μειώνει κατά 50% τις πτήσεις της για Νοέμβριο και Δεκέμβριο - Τι ισχύει για την Ελλάδα

tags :
Η Air France μειώνει κατά 50% τις πτήσεις της για Νοέμβριο και Δεκέμβριο - Τι ισχύει για την Ελλάδα
Μέχρι το τέλος του έτους, η Air France θα εξυπηρετήσει 170 προορισμούς
Η Air France συνεχίζει να προσαρμόζει το πτητικό της πρόγραμμα για την περίοδο έως τις 3 Ιανουαρίου 2021.
Στο πλαίσιο των περιορισμών ταξιδιού που εξακολουθούν να ισχύουν, ο γαλλικός αερομεταφορέας θα εφαρμόσει το 50% του προγράμματος των πτήσεων που είχε προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο και τον Δεκέμβριο του 2020.

Πού θα πετά

Μέχρι το τέλος του έτους, η Air France θα εξυπηρετήσει 170 προορισμούς, δηλαδή σχεδόν όλο το χειμερινό δίκτυό της, με συχνότητες προσαρμοσμένες στο επίπεδο της ζήτησης.
Στο εσωτερικό δίκτυο, θα εκτελούνται 43 δρομολόγια με αναχώρηση από το Παρίσι, από το Charles de Gaulle, το Paris-Orly και το Lyon Saint-Exupéry, τα περισσότερα από τα οποία θα προσφέρουν πτήσεις μετ’ επιστροφής.
Στην Ευρώπη, η Air France θα εξυπηρετήσει 67 προορισμούς, δηλαδή το κανονικό της πρόγραμμα για αυτήν την περίοδο του χρόνου.
Η χωρητικότητα που αναπτύσσεται στο δίκτυο μεγάλων αποστάσεων θα συνεχίσει να αυξάνεται, ιδίως σε προορισμούς στην Καραϊβική και τον Ινδικό Ωκεανό, με πρόσθετες συχνότητες που εισάγονται στο Fort-de-France και στο Pointe-à-Pitre κατά την αναχώρηση από το Παρίσι-Charles de Gaulle και στο Saint-Denis de La Réunion, κατά την αναχώρηση από το Παρίσι-Orly.

Η σύνδεση με την Ελλάδα

Μέχρι τις 3 Ιανουαρίου του 2021, και για τους μήνες Νοέμβριο και Δεκέμβριο, θα υπάρχει πτήση από το Paris-Charles de Gaulle με προορισμό την Αθήνα, σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει μέχρι στιγμή η γαλλική αεροπορική εταιρεία.

Πηγή: www.tourismtoday.gr

www.bankingnews.gr

Ρoή Ειδήσεων

Σχόλια αναγνωστών

Δείτε επίσης